Pretraga

Sami želite skinuti vinas pločice? Sve što će vam trebati su fen i špahtla

A- A+

U Facebook grupi Majstor u svom domu, koja broji više od 370 tisuća članova, na dnevnoj bazi se objavi i po nekoliko zanimljivih objava. Među njima se pronašlo i vrlo jednostavno pitanje – koji je najlakši način skidanja vinas pločica? Nije dugo trebalo da se komentari ispune raznim prijedlozima.

pločice

Pločice u kupaonici | foto: Pexels

Sve veći broj ljudi se odlučuje za samostalan rad po pitanju kućnih popravaka – bilo da su u pitanju manji popravci ili oni veći. Između ostalog, i uklanjanje pločica. Ipak, kako je u pitanju nešto zahtjevniji posao, potrebno je imati znanje i alate pomoću kojih ćete to uspjeti izvesti.

Stoga, kada je jedna od članica grupe postavila pitanje o uklanjanju vinas pločica, dobila je nekoliko prijedloga. Neki od njih su predložili korištenje štemalice, ali ako nemate taj alat, postoji još nekoliko zanimljivih opcija. Ono što su svi prvenstveno predložili jest zagrijavanje pločica.

Za zagrijavanje će najučinkovitije biti korištenje plinskog brenera, ali neki su u komentarima predložili i zagrijavanje s fenom, što vjerojatno svakako imate u svojem domu. Nakon zagrijavanja pločica, bit će puno lakše maknuti ih. Preporuke u komentarima su bile korištenje špahtle ili strugača.

Izdvojeni članak

Pločice ili laminat u dnevnom boravku: Što odabrati?

Copy link
Powered by Social Snap