Pretraga

Stručnjaci za tapete objašnjavaju kako odabrati najbolje

A- A+

Svatko tko se imalo razumije u interijere reći će vam da se ne morate odvažiti na mukotrpne i zahtjevne građevinske radove kako biste unijeli promjenu u svoj životni pa i radni prostor. Samo jedna dekoracija na zidu dovoljna je da se u interijeru osjećate drugačije, a Dekoracije.hr nude pregršt alata pomoću kojih možete osvježiti prostor. Njihov tim preporučio nam je one koji idu najbolje.

Tapete od bambusa / foto: Privatna arhiva

Dekoracije.hr tvrtka je koja se bavi prodajom različitih dekoracija i tapeta za interijer, a u ponudi imaju sve što vam treba kako biste se poigrali s prostorom.

To su primjerice boje za zid, samoljepljive podne pločice od vinila s visoko otpornim zaštitnim slojem, podne obloge od bambusa i 3D zidni paneli. Potonji su posebno zanimljivi jer su lijep, a jeftin dodatak interijerima. Pogodni su za kuhinje, kupaonice i dnevne sobe te su otporni na vodu, a mogu se koristiti i na površinama koje nisu potpuno ravne. Također skrivaju male nepravilnosti i nedostatke na zidu. Tu su i razne samoljepljive dekoracije kojima u trenutak možete promijeniti izgled pločica ili zidova.

Dječja flis tapeta Životinje / foto: Privatna arhiva

No, najtraženije su ipak tapete i fototapete za zid, dok jako dobro idu i samoljepljive folije za renoviranje namještaja. Ovo ne čudi s obzirom na to da su tapete trenutno najveći trend na tržištu, dok u prilog modernim tapetama ide i to da su izrazito visoke kvalitete.

Cvjetne tapete / foto: Privatna arhiva

– Tapete su već nekoliko stoljeća sastavni dio interijera, a kupujemo ih ne samo iz estetskih, već i praktičnih razloga, objašnjava tim Dekoracije.hr-a koji ujedno ističe da je kupnja tapeta svakako pravi pogodak jer interijer čine ugodnim, a opet imaju “dug život” u odnosu na boje.

Izdvojeni članak

Tvoja Tapeta – brend za kojim vaši zidovi žude, osnivač Ivan Ivanković objašnjava zašto su tapete “must” svakog zida

Za naše čitatelje imaju i bitan savjet, a tiče se odabira tapeta.

Naime, tapete pa i ostale proizvode pomoću kojih uljepšavamo interijere obično biramo očima, a tek onda se zamaramo kvalitetom. No, iz praktičnog razloga bi tapete trebalo birati prvenstveno prema materijalu, a tek onda prema uzorku. Stoga tim Dekoracije.hr-a savjetuje da odaberete one od flisa.

– Današnje moderne tapete od flisa izrađene su od prirodnih materijala. Jednostavno se lijepe (ljepilo se stavlja samo na zid), perive su i prigušuju buku, savjetuju iz Dekoracije.hr-a.

Copy link
Powered by Social Snap