Pretraga

[VIDEO] Poderale su vam se tapete? Možete to i sami popraviti, u nekoliko minuta

A- A+

Velik broj ljudi živi kao podstanari, a rijetko tko će vam reći da u tome uživa. I uz sve ostale neugodne stvari koje podstanarstvo donosi, jedan od velikih uzročnika stresa jest briga o stanu. Da ste u vlastitom stanu sasvim sigurno ne biste namjerno uništavali, ali vjerujemo da to ni sada ne činite. Ali, vjerojatno ne biste bili u životnom strahu od toga koliko će vam stanodavac naplatiti tu ‘grešku’.

Bojenje zidova, ilustracija | foto: Pexels

U takvoj situaciji se našla i Uyen Ninh, poznata TikTokerica koja na svojem profilu redovito prepričava bizarne situacije s kojima se suočava na dnevnoj bazi. Rođena je i odrasla u Vijetnamu, ali se zatim preselila u Njemačku. Jasno je da su u pitanju dvije vrlo različite kulture, pa je zanimljivo vidjeti kako ona doživljava razne stvari. Između ostalog, podstanarstvo.

U jednom novijem videu je tako prepričala ‘stresnu’ situaciju do koje je došlo kada je slučajno pokidala dio tapeta. Kako je kasnije objasnila, u Njemačkoj gotovo svi stanovi imaju iste tapete – bijeli, s lagano hrapavom teksturom. No, ne treba paničariti. Sve što vam treba je kit za popravak zidova i bijela boja.

Izdvojeni članak

Pripremate se na bojanje zidova? Stručnjak nam je otkrio koje tehnike sada svi traže

Prvo su nanijeli malu količinu spomenute mase na zid i probali to izravnati što je više moguće. Kako je u pitanju ipak vrlo mala površina, morali su koristiti neke manje ‘alate’. Ako niste stručno opremljeni kao oni po pitanju šminke, samo ćete morati biti malo spretniji s pravim alatom.

Nakon toga, vrijeme je za lagano bojanje. Kada kažemo lagano, doslovno to mislimo. Boju ćete pripremiti tako što ćete ju na karton staviti i s kistom razmazati, a onda koristeći običnu spužvu za suđe, ćete mekanu stranu utapkati u boju, i zatim ju natapkati na zid. Tako se stvara potrebna hrapava struktura i problem nestaje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uyen Ninh (@uyenthininh)

Copy link
Powered by Social Snap