Pretraga

Znate li da od automobilske gume možete napraviti odličnu sjedalicu za terasu? Evo kako

A- A+

Na Tiktoku smo naišli na kreativan način na koji možete staru automobilsku gumu pretvoriti u koristan predmet. Naime, na ‘DIY’ profilu ‘Nifty’ naišli smo na kreativku koja je od gume napravila sjedalicu za terasu koja sadrži čak i malo spremište. Tiktokeri su podijeljenih mišljenja.

Prije i poslije auto-guma | Foto: Screenshot, TikTok

Tiktok je trenutno s razlogom najpopularnija mreža na svijetu, nudi sadržaj baš za svakoga, a videi su uglavnom kratki i sadržajni. Mi smo naišli na ‘DIY’ video na profilu Nifty koji nas je osvojio. Naime, prikazuje kako automobilsku gumu pomoću konopa, ljepila i nešto drvenog materijala pretvoriti u zanimljivu sjedalicu s malim spremištem idealnu za ljetnu terasu.

Gumu prvo treba oprati i osušiti. Potom na nju treba zalijepiti konop ‘cijelom dužinom’ kako bismo dobili ugodan i mekan naslonjač. Tiktokerica potom uzima drveni materijal koji reže po mjeri središnjeg otvora i na njega lijepi spužvu koju ‘sakrije’ crvenom tkaninom na koju pribode gumbe. Na taj se način gornji dio ‘sjedalice’ može otvoriti u bilo kojem trenutku pa unutar gume ostaje slobodan prostor za malo spremište.

Video možete pogledati ovdje:

@nifty AND it has storage?!😍 #diytiktok #diy #hacks ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Komentari pod videom su bili podijeljeni. Dok se jednom dijelu pratitelja ova ideja jako sviđa, drugi kažu kako ovakva guma ‘ne bi izdržala dugo’, a upozoravaju i kako nije prikladna za kišu jer bi je voda vjerojatno uništila.

Osim sjedalice, od konopa raznih vrsta možete izraditi i stolić. Pronašli smo još jedan zanimljivi ‘DIY’ video na Instagramu:

Ako vas zanimaju ovakve teme možda će vam se svidjeti i sljedeći članak:

Izdvojeni članak

Hit na Tiktoku: Evo kako uz pomoć paste za zube objesiti sliku na zid bez stresiranja

Copy link
Powered by Social Snap