Pretraga

Znate li da od automobilske gume možete napraviti odličnu sjedalicu za terasu? Evo kako

A- A+

Na Tiktoku smo naišli na kreativan način na koji možete staru automobilsku gumu pretvoriti u koristan predmet. Naime, na ‘DIY’ profilu ‘Nifty’ naišli smo na kreativku koja je od gume napravila sjedalicu za terasu koja sadrži čak i malo spremište. Tiktokeri su podijeljenih mišljenja.

Prije i poslije auto-guma | Foto: Screenshot, TikTok

Tiktok je trenutno s razlogom najpopularnija mreža na svijetu, nudi sadržaj baš za svakoga, a videi su uglavnom kratki i sadržajni. Mi smo naišli na ‘DIY’ video na profilu Nifty koji nas je osvojio. Naime, prikazuje kako automobilsku gumu pomoću konopa, ljepila i nešto drvenog materijala pretvoriti u zanimljivu sjedalicu s malim spremištem idealnu za ljetnu terasu.

Gumu prvo treba oprati i osušiti. Potom na nju treba zalijepiti konop ‘cijelom dužinom’ kako bismo dobili ugodan i mekan naslonjač. Tiktokerica potom uzima drveni materijal koji reže po mjeri središnjeg otvora i na njega lijepi spužvu koju ‘sakrije’ crvenom tkaninom na koju pribode gumbe. Na taj se način gornji dio ‘sjedalice’ može otvoriti u bilo kojem trenutku pa unutar gume ostaje slobodan prostor za malo spremište.

Video možete pogledati ovdje:

@nifty AND it has storage?!😍 #diytiktok #diy #hacks ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Komentari pod videom su bili podijeljeni. Dok se jednom dijelu pratitelja ova ideja jako sviđa, drugi kažu kako ovakva guma ‘ne bi izdržala dugo’, a upozoravaju i kako nije prikladna za kišu jer bi je voda vjerojatno uništila.

Osim sjedalice, od konopa raznih vrsta možete izraditi i stolić. Pronašli smo još jedan zanimljivi ‘DIY’ video na Instagramu:

Ako vas zanimaju ovakve teme možda će vam se svidjeti i sljedeći članak:

Izdvojeni članak

Hit na Tiktoku: Evo kako uz pomoć paste za zube objesiti sliku na zid bez stresiranja

Znate li da od automobilske gume možete napraviti odličnu sjedalicu za terasu? Evo kako
Share via
Copy link
Powered by Social Snap