Pretraga

Zavirite u dom švedske influencerice čiji dizajn interijera nadahnjuje više od sto tisuća ljudi

A- A+

Prekrasni drveni podovi, starinska kalijeva peć te ukrasna štukatura, samo su neki od detalja koji tvore romantični dom skandinavske influencerice koja je svojim stilom osvojila simpatije pratitelja širom svijeta.

Foto: Instagram; elsabillgren

Elsa Billgren – švedska televizijska voditeljica te modna blogerica, koju samo na Instagramu prati preko 112 tisuća ljudi, na dnevnoj bazi oduševljava interijerom, kako svog stana u Stockholm tako i ljetnikovca na švedskom otoku Gotlandu.

Prekrasni drveni podovi, starinska švedska kalijeva peć te ukrasna štukatura, samo su neki od detalja koji tvore romantičan dom skandinavske influencerice koja je svojim stilom osvojila simpatije pratitelja širom svijeta.

Izdvojeni članak

Uredite stan poput Meghan Markle. Vojvotkinja otkrila tajne svog interijera

Skandinavski dizajn i ljubav prema antiknim detaljima

Elsa je svoj dom dekorirala kombinirajući razne stilove spojivši tako ljubav prema antiknim komadima sa skandinavskim dizajnom i boho stilom. Njezin dom odiše toplinom i šarmom nekog drugog doba te se često ne može razlikovati interijer gradskog stana u kojem živi sa suprugom i sinom te onoga koji njeguje u svom ljetnikovcu koji nerijetko posjećuje s obitelji.

No, kako to izgleda u praksi, odlučili smo vam pokazati kroz fotografije koje možda baš vas nadahnu u oplemenjivanju vlastitog prostora.

Stan u Stockholmu

Ljetnikovac na Gotlandu

 

 

 

Zavirite u dom švedske influencerice čiji dizajn interijera nadahnjuje više od sto tisuća ljudi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap