Pretraga

Uredite stan poput Meghan Markle. Vojvotkinja otkrila tajne svog interijera

A- A+

Bivša američka glumica i supruga princa Harryja, prije nego što je postala dio kraljevske obitelji, nerijetko je obožavateljima pokazivala djeliće svog kanadskog doma. Istančan ukus kada je u pitanju izbor odjeće prelio se i na uređenje Meghaninog doma koji je odisao jednostavnošću, istovremeno bivajući oplemenjen zanimljim detaljima. Kako da sličan efekt postignete u svom domu, inspiriranom stilom buntovne članice kraljevske obitelji, otkrit ćemo vam u nastavku.

Meghan Markle I Foto: America’s Got Talent; screenshot

Meghan Markle, bivša američka glumica i supruga princa Harryja prije nego što se priključila kraljevskoj obitelji uz uspješnu glumačku karijeru vodila je i inspirativan blog  “The Tig” u kojemu je pisala o hrani, putovanjima, modi i ljepoti, nerijetko se osvrnuvši i na uređenje interijera koji su mnogi mogli vidjeti kroz fotografije koje je objavljivala kako na blogu tako i na društvenim mrežama.

Iako je blog kao i druge račune na društvenim mrežama morala zatvoriti nakon što se zaručila za princa Harryja, zahvaljujući njezinim vjernim obožavateljima savjeti koje je Meghan velikodušno dijelila ostali su u bespućima interneta. Baš zahvaljujući tome danas se možemo osvrnuti na dizajn interijera u Meghaninom domu od Toronta do Santa Barbare, pritom prikupljajući sve najbolje trikove koje je bivša glumica koristila.

Izdvojeni članak

Stan u kojem ćete se osjećati kao dio kraljevske obitelji

Pedeset nijansi bijele

Meghan kada je u pitanju uređenje doma kao bazu odabire svijetle nijanse. Boja pijeska ali i snježno bijela prevladavale su u njezinom domu u Torontu. Prekrivači i jastučnice pokazali su naklonost skandinavskom uređenju interijera pogotovo uz dodatke poput krzna koje smo mogli vidjeti na stolcima u blagovaonici. I sama glumica u blogu je navela kako se uz detalje poput jastučnica može dobiti onaj “wow” efekt koji je vješto kombinirala s ostalim komadima namještaja.

Knjige kao važan detalj

Kao strastvena ljubiteljica knjiga, u Meghaninoj kući istih nije nedostajalo. Štoviše, kraj kreveta u spavaćoj sobi imala je policu punu impresivnih naslova posloženih po boji što je otkrivalo estetski privlačan pogled na cijelu sobu koja je naravno kao i ostatak kuće bio u svijetlim nijansama.

Osim na policama, knjige su pronašle mjesto u raznim kutevima Meghaninog doma te su tako služile osim za čitanje i za dekoraciju doma. Isti trik iskoristila je i u sadašnjem domu, što se moglo vidjeti na jednom od njezinih video poziva tijekom prošle godine.

Počastite se

Mnogi koji su pratili Meghan na društvenim mrežama mogli su vidjeti koliko vojvotkinja voli cvijeće koje joj je bilo, a očito i ostalo imperativ kada je u pitanju uređenje doma.

– Uvijek si kupiti svježe cvijeće, napisala je Meghan na svom blogu, a sudeći po novim snimkama iz njezinog doma i sama se tog savjeta još uvijek drži, dajući svom prostoru dašak proljetne svježine čak i u hladnim i tmurnim mjesecima.

Ogledala i okviri

Unatoč tome što je dom bivše holivudske glumice odisao modernim skandinavskim dizajnom, čini se da Meghan nije mrzak ni tradicionalan stil što smo mogli vidjeti kroz masivne “kraljevske” okvire i ogledala koja su krasila Meghanin dom.

Osim što ogledala proširuju prostor, daju dozu elegancije što je pametno znala iskoristiti i sama Meghan.

Trik s tepihom

U svom domu u Torontu imala je nekoliko tepiha i prostirki različitog dizajna. Za “The Tig” je rekla kako je savršen trik, ukoliko nemate novca za skupi tepih, kupiti manju, ali kvalitetniju prostirku koju onda možete staviti preko većeg i jeftinijeg saga.

Dobro kombinirana slojevitost, stvorit će zanimljive i jedinstvene kombinacije kada je u pitanju interijer.

Statment biljke

Osim cvijeća Meghan je svoje stan oplemenila velikim biljkama. U svom blogu “The Tig” kazala je kako biljke na jednostavan način mogu oživjeti vaš prostor ali i da ukoliko ste početnik, kada su u pitanju biljke, odaberete one koje je lako održavati.

Još jedan savjet koji je imala je taj da ih stavite u slatke i zanimljive posude koje će vašem dnevnom boravku u trenutku dati novi život.

Kako izgleda dom Meghan Markle danas?

Stil joj se, sudeći po onome što smo vidjeli, nije puno promijenio. Velika vaza sa zelenim hortenzijama bila je u pozadini dok je vojvotkinja nedavno poslala video poruku iz svog doma. Mnoštvo knjiga, baš kao i u njezinom domu u Torontu i sada je našlo svoje mjesto u kući koju dijeli sa suprugom Harryjem i sinom Archiejem.

Zanimljivo je i kako je Meghan velika obožavateljica mirisnih svijeća koje koristi u svom domu, a koje je u nekoliko prilika izložila. Isto tako u oba njezina doma na zidovima su se mogle pronaći razne grafike kojima je personalizirala prostore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lili (@ddos_mentions)

Meghan Markle I Foto: Screenshot; Youtube

Meghan Markle I Foto: Screenshot; Youtube

Meghan Markle i princ Harry I Foto: Screenshot; Youtube

Meghan Markle I Foto: Screenshot; Youtube

Copy link
Powered by Social Snap