Pretraga

Stan u kojem ćete se osjećati kao dio kraljevske obitelji

A- A+

Visoki stropovi, raskošni lusteri, umjetnička djela koja krase tamne zidove, uz koje se nalazi golema kalijeva peć, tvore stan koji bi bez problema mogao biti oaza neke plemićke obitelji.

Foto: BOSTHLM

Toplina kojom odiše ovaj švedski stan inspiracija je za mnoge koji žele svom domu dati dozu luksuza. Kombinacija zelene i bijele boje dominira ovim prostorom, a baršunasti kauč zajedno s tamnim tepihom savršen su kontrast svijetloj boji poda kao i bijeloj kalijevoj peći te blagovaoni.

Foto: BOSTHLM

Bijela boja prevladava u blagovaoni te kuhinji, stvarajući kontrast kroz tamni tepih. Zanimljiv detalj koji podiže cijelu prostoriju unesen je kroz dva neobična lustera koja vise nad blagovaonskim stolom.

Foto: BOSTHLM

Foto: BOSTHLM

Osim prirodnog svjetla, umjetno osvjetljenje žute je boje ne bi li bilo komplementarno sa svjetlošću koja dolazi od kalijeve peći, a baš ona kraljica je u ovom domu.

Izdvojeni članak

Štokholmski stan u kojem vladaju prirodni materijali

Klasičan prostor oplemenjen neobičnim detaljima, pogotovo raskošnim lusterima i svijećnjacima, daje ovom stanu eleganciju, a i vi ovaj trik možete iskoristiti uloživši u jedan ‘statement’ komad ukoliko želite sličan efekt u svom domu.

Foto: BOSTHLM

Visoki prozori, karakteristični za starogradnju dopuštaju da u stan dopre velika količina svjetla što baca potpuno novi pogled na prostor te do izražaja dolazi bijela boja koja ga čini prostranijim.

Foto: BOSTHLM

Vlasnici stana poigrali su se i sa zlatnom bojom koja diskretno naglašava detalje koji se kriju na lusteru.

Foto: BOSTHLM

Ni dječja soba nije ništa manje čarobna. Boje slične onima u ostatku stana ovdje su oplemenjene raznim drugim dodatcima. Tako baldahin iznad dječjeg kreveta ima svjetleće ukrase koji u ovaj čarobni mali prostor unose čaroliju.

Foto: BOSTHLM

Kada je u pitanju spavaća soba odabir je pao na tamnije nijanse.

Foto: BOSTHLM

Na kraju priče, što bi bio ovaj stančić bez romantičnog balkona, na kojem, moramo priznati, već sada maštamo da pijemo čaj.

Copy link
Powered by Social Snap