Pretraga

Štokholmski stan u kojem vladaju prirodni materijali

A- A+

Prostran i prozračan štokholmski stan iz 1884. godine, renovacijom je postao pravi ljepotan.

Foto: BOSTHLM

Visoki stropovi s prozorima karakterističnim za starogradnju stvaraju prostor ovog šarmantnog stana još većim, dok svijetle boje u kombinaciji s drvetom i ‘old school’ detaljima poput tepiha dolaze do izražaju u ovom stanu punom svjetlosti.

Foto: BOSTHLM

Dnevna soba jednostavno se može podijeliti za one koji žele dodatnu spavaću sobu, dok se u sadašnjem izdanju daje prednost otvorenom prostoru kao stvorenom za one koji žele savršeno mjesto za druženje.

Foto: BOSTHLM

Dnevna soba spaja se s blagovaonicom, a dva tepiha, svaki za jedan stol vizualno odvajaju ta dva dijela stana. Prirodni materijali uz pokoju biljku, daju živost boravku koji spaja tradicionalnost s urbanim načinom života.

Izdvojeni članak

Ikea predstavila nove trendove za proljeće 2021.

Foto: BOSTHLM

Duboki prozori došli su do izražaja ne samo zbog svoje konstrukcije već i zbog bijelih zavjesa koje dosežu sve do poda te omogućavaju svjetlosti da dopre u stan.

Foto: BOSTHLM

Uz to ovaj prostor mogao bi posebno oduševiti ljubitelje poznate serije Mad Man smještene u 60-e godine prošlog stoljeća kada je boja konjaka bila ‘must have’ u svakom domu. S tom mišlju odabrana je i zanimljiva kuhinja u ovom štokholmskom stanu.

Foto: BOSTHLM

Foto: BOSTHLM

Spavaća soba baš kao i dnevni boravak dobiva veliku količinu sunčeve svjetlosti te je zadržana u svijetlim bojama, a zidovi su oplemenjeni tek pokojom umjetničkom fotografijom.

Foto: BOSTHLM

Kupaonica, koja ima tuš kabinu ali i kadu većinom je kao i ostatak stana, ostala u bijelim nijansama, a jedinu razliku čini atraktivna drvena komoda koja je središte kupaonice.

Foto: BOSTHLM

 

Copy link
Powered by Social Snap