Pretraga

Novi vatrogasni dom u Supetru vrijedan preko 2 milijuna eura

A- A+

Gradonačelnica Supetra, Ivana Marković na Facebooku se oglasila vezano uz izgradnju vatrogasnog doma u Supetru. Ovaj multifunkcionalni vatrogasni dom vrijedan je preko 2 milijuna eura, a realiziran je zajedničkom suradnjom četiriju jedinica lokalne samouprave: Grada Supetra i iz Općina Nerežišća, Postira i Sutivana.

Foto: DVD Supetar

– Izgradnja novog vatrogasnog doma vrijednosti preko 21 milijun kuna realizirana je zajedničkom suradnjom četiriju jedinica lokalne samouprave: Grada Supetra i naših prijatelja iz Općina Nerežišća, Postira i Sutivana.

Foto: Ivana Marković; facebook

Mi smo u suradnji sa supetarskim vatrogascima pokazali put prema realizaciji svih većih projekata na Braču te dokazali da samo otočnim zajedništvom možemo realizirati projekte o kojima smo do sada mogli samo sanjati.

Programi za razvoj otoka

Izgradnja novog vatrogasnog doma došla je zaista pravom trenutku jer će, osim za potrebe DVD-a, u slučaju bilo kakvih ugroza ovaj prostor služiti i kao zapovjedni i informacijski centar zaštite cijelog otoka.

Foto: Ivana Marković; facebook

Ovo je projekt koji će, uvjerena sam, potaknuti nove, zajedničke programe za razvoj našeg otoka i pravi pokazatelj da tako treba nastaviti na svim poljima: turizma, gospodarenja otpadom, civilne zaštite, zdravstva i svega onoga što je nužno za funkcioniranje našeg otoka u cjelini, napisala je na svom Facebook profilu Ivana Marković.

Foto: Ivana Marković; facebook

Copy link
Powered by Social Snap