Pretraga

Radovi u Zagrebu: Pogledajte koje ulice će biti zatvorene za promet

A- A+

U Zagrebu će se ovih dana odvijati radovi na prometnicama, pa će zato doći do privremenih zatvaranja ulica i preusmjeravanja prometa. Sugrađane se upozorava na moguće poteškoće u prometu te moli za strpljenje i razumijevanje.

Ilustracija, foto: Unsplash; Jamie Street

Zbog izvođenja radova rekonstrukcije vrelovodne mreže, Krapinska ulica na dijelu od Selske ceste pa otprilike 100 metara u smjeru istoka bit će zatvorena čak dva tjedna za sav promet: od subote 04. 06. 2022. godine od 6 sati do subote 18. 06. 2022. godine do 4 sata.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će  – Ulica grada Vukovara – Ozaljska – Selska cesta i obratno; – Selska cesta – Zagorska – Magazinska cesta – Nova cesta – Trešnjevački trg – Krapinska. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Izdvojeni članak

U utorak počinju radovi na Mostu slobode: Pogledajte alternativne rute koje preporučuje Grad

Nešto kraće bit će zatvorena i ulica Isce, zbog smještaja auto-dizalice radi vraćanja zvona i krovišta na zvonik. Na dijelu od  kod kućnog broja 33 a do kućnog broja 50, u petak 03. 06. 2022. godine od 08,30 sati do 16 sati, bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravci:  – Isce – Gračansko Borje – Gračanska cesta – Grebeščak – Isce.

Copy link
Powered by Social Snap