Pretraga

[VIDEO] Imamo li pobjednika u kategoriji slalom viličar?

A- A+

Da na radnom mjestu ne mora uvijek biti teško ili dosadno dokazuje nam zabavan video ovoga mladića koji je slobodne sekunde odlučio iskoristiti za posebnu vožnju na jednom od viličara. Biste li se i vi usudili izvesti ‘slalom viličar’?

Slalom na viličaru | foto: Screenshot TikTok

Sve popularnija društvena mreža TikTok iz dana u dan omogućuje uvid u brojne zabavne trenutke života njenih korisnika.

Trenutci provedeni na radnom mjestu brojne će asocirati na tri riječi – red, rad i disciplinu. Ali, priča je ponešto drugačija kada se iskoriste slobodne minute i to na najbolji način, za zabavu.

Jedan mladić odlučio je pokazati svoje vještine upravljanja viličarom i time osvojio internet, ali i izazvao brojne reakcije. Njegov TikTok video pregledan je skoro 50.000 puta, a obožavatelji ne kriju oduševljenje vještinom ‘slalom viličar‘.

Od slalomaša do miješanja cementa

No, to nije jedini način na koji se mogu iskoristiti sekunde na TikToku. Neki od majstora odlučili su ljudima približiti svoje radne vještine pa svakodnevno objavljuju kratke video uratke u kojima savjetuju kako efikasno raditi na gradilištu.

Tako jedan od videa pokazuje kako jednostavno i brzo miješati cement u vreći za smeće, dok drugi uči kako jednostavno očistiti ruke nakon radnog dana.

@bojancrepulja#slalom #drift #job 🛴😎

♬ оригинальный звук – 🌚🥀Юнøçτь🌚🥀

Copy link
Powered by Social Snap