Pretraga

[VIDEO] Samostalno odradio proširenje kuće i uštedio oko 40 tisuća eura

A- A+

Scott Baggaley (30) je prije šest mjeseci odlučio krenuti u proširenje kuće. Nakon što su mu majstori rekli da će ga to koštati preko 50 tisuća eura, odlučio je to samostalno napraviti. Uz pomoć društvenih mreža i YouTube videa, u tome je uspio. Na kraju je na cijeli projekt potrošio znatno manje – oko 11 tisuća eura.

DIY proširenje kuće tiktok

DIY proširenje kuće, foto: screenshot TikTok

Iako se inače ne bavi građevinskim radovima, nakon što su mu majstori rekli da će ga proširenje kuće koštati oko 50 tisuća eura, odlučio je krenuti u ovaj projekt samostalno, uvjeren da to može napraviti s puno manjim troškovima – i u tome je uspio. Cijeli projekt je dovršio u samo šest mjeseci – uključujući i krov, piše Daily Mail.

Svoj rad je snimao mjesecima te nakon napravio kratku kompilaciju koju je zatim postavio na TikTok. Nije dugo trebalo da postane viralan, pa je njegov video do sada pregledan više od pet milijuna puta. Uz veliku uštedu koju je ostvario, također je puno i dobio – tvrdi da je zbog ovoga vrijednost njegove kuće porasla za oko 34 tisuće eura. Kako bi provjerio da je sve u redu, pozvao je i građevinske inspektore koji su se uvjerili da je sve izrađeno i u skladu sa zakonom.

Izdvojeni članak

Ako se bavite DIY popravcima, ovo će vam zatrebati: Kako napraviti rez na iverici, bez krhotina?

Najveći neuspjeh je bio kada je slučajno prokopao beton i udario u olovnu cijev, zbog čega je morao prekinuti radove i popraviti cijeli sustav. Ipak, kao najveći problem je istaknuo usklađivanje uredskog posla s obiteljskim životom – njegova djevojka je tek nedavno bila rodila. Sve detalje o radovima pogledajte u videu.

@scott_diy DIY House Extension cost #renovationuk #houseextension #diyhouserenovations #renovationproject #spillthebill #fyp #bricktok #diy ♬ original sound – scott

Copy link
Powered by Social Snap