Pretraga

bauštela.hr je na TikToku: Već imamo više od 1.400 pratitelja

A- A+

Profil na TikToku otvorili smo početkom srpnja. U samo mjesec dana, tamo smo prikupili više od 1.400 pratitelja, a dva videa koja smo objavili postali su i poprilično viralna. Kako vam novosti iz svijeta građevinarstva i nekretnina ne bi promaknule, zapratite nas i na toj društvenoj mreži.

TikTok profil portala bauštela.hr

Portal bauštela.hr zapratite i na TikToku | Foto: srednja.hr

Na TikToku, društvenoj mreži na kojoj se objavljuju videa nešto kraćeg trajanja, od nedavno možete pronaći i profil portala bauštela.hr. Pokrenuli smo ga početkom srpnja, a u prvih mjesec dana objavili smo šest videa.

Sadržaj kojeg smo objavili u tom vremenu dosegnuo je stotine tisuća korisnika i prikupio preko 17.000 lajkova, a naš je profil zapratilo preko 1.400 profila.

Portal smo specijaliziran za sektor građevine, nekretnine i estetiku, stoga se, logično, tim temama bavimo i na TikToku. Na našem ćete profilu pronaći zanimljivosti iz struke, poput one o deset najviših nebodera u Hrvatskoj. O toj smo temi objavili video u dva dijela koji je postao poprilično viralan i prikupio više od 559.000 pregleda.

@baustela.hr Prođimo top 10 najviših nebodera u Hrvatskoj. … #baustela #baustelahr #fyp #foryoupage #neboder #zagreb #croatia ♬ original sound – baustela.hr

Osim zanimljivosti, objavljujemo  i novosti o građevinskim projektima iz Hrvatske. Tako smo nedavno objavili o projektu izgradnje marine Porto Baroš u Rijeci.

@baustela.hr Kreće realizacija marine u luci Porto Baroš u Rijeci: Investicija od 50 milijuna eura. … #baustela #fyp #foryoupage #portobaroš #rijeka #hrvatska #balkan #turizam #baustelahr ♬ original sound – baustela.hr

Naravno, na našem TikTok profilu možete očekivati i niz korisnih videa koji će zanimati sve ‘uradi sam’ majstore. Snimili smo, primjerice, kako izgleda proces postavljanja vinil poda ili bojanja pločica. Razmišljate li o osvježenju interijera svog doma, inspiraciju i savjete potražite ispod.

@baustela.hr Vinil pod je pod sličan laminatu, ali se po mnogočemu ipak razlikuje od njega. Puno je izdržljivi i otporniji. Točnije, vodootporan je pa se može staviti u kupaonicu, ali i kuhinju, bolje podnosti oštećenja i tih je. Dolazi u više različitih nijansi i može se jednostavno uklopiti u svaki dom, a u videu možete vidjeti kako ga možete postaviti u svoj. … #diy #vinil #bauštela #bauštelahr #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – baustela.hr

Zapratite nas na TikToku, a nemate li svoj TikTok profil, video sadržaj koji objavljujemo možete pronaći i na našem YouTube profilu. Kako vam ništa ne bi promaknulo, ne zaboravite se pretplatiti.

Copy link
Powered by Social Snap