Pretraga

Video: Poznati youtuber zavirio u novi kampus Mate Rimca i oduševio se

A- A+

Video iz novog Rimčevog kampusa objavio je Misha Charoudin na svojem YouTube kanalu. Zaljubljenik u automobile, na snimci je svojim pratiteljima odlučio pokazati kako će prostor kampusa u Svetoj Nedelji izgledati kada se dovrši njegova izgradnja. Investicijom od 200 milijuna eura koju izvodi tvrtka Facies, Rimac Automobili dobit će svoje sjedište i tako lakše objediniti sve važne procese poslovanja Rimac grupe. U tijeku je useljenje u kampus.

Rimčev kampus u izgradnji

Rimčev kampus u izgradnji | Foto: screenshot Misha Charoudin 2/YouTube

Najnoviji modeli Bugattija razvijat će se u modernom kampusu na rubu Zagreba. Youtuber Misha Charoudin, objavivši video iz Kampusa Rimac, podsjetio je svoje pratitelje na ovog automobilskog giganta. Snimio ga je još u siječnju i sada odlučio podijeliti s ostalim zaljubljenicima u oktanski sport.

U prvom dijelu videa, koji ukupno traje oko 20 minuta, Misha je objasnio da je bio zauzet radom na vlastitoj kompaniji pa nije stigao pokazati kako kampus Rimac Automobila izgleda sada. Ostatak videa zapravo je snimka od prije četiri mjeseca iz unutrašnjosti Rimčevog novog kampusa. Obilazeći ga, youtuber je komentirao da kompleks izgleda ogromno, prenosi index.hr.

Kada bude dovršen, suvremeni objekt imat će istraživački centar, staze za testiranje vozila, proizvodne hale i sportsko – rekreacijske sadržaje za zaposlenike. Plan je da postane jedan od najvećih razvojno – istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi, ne isključivo za automobilsku industriju.

Ovaj njemački youtuber, veliki je entuzijast za automobile. Misha u svojim videima najčešće testira sportske automobile, zbog čega je i postao poznat kao legenda Nürburgringa. Već se ranije susretao s jurilicama ove hrvatske tvrtke. Postao je pojačanje Rimčeve testne ekipe isprobavši model C_Two 2020. godine. Tom je prilikom zaplakao od sreće.

Izdvojeni članak

Rimac ima novi projekt – u Dubaiju gradi luksuzni Buggati stambeni kompleks

Kako smo pisali ranije, Kampus Mate Rimca gradi samoborska građevinska tvrtka Facies prema projektu studija 3LHD. Prostor zavidnih proporcija u Svetoj Nedelji, broji približno 200 tisuća četvornih metara ukupne i 95 tisuća četvornih metara radne površine. Trenutno traje preseljenje u kampus, a projekt je vrijedan 200 milijuna eura.

Pogledajte ovdje detaljnije kako je tekla prva faza izgradnje Kampusa Rimac.

Copy link
Powered by Social Snap