Pretraga

Rimac ima novi projekt – u Dubaiju gradi luksuzni Buggati stambeni kompleks

A- A+

U punoj Coca Cola Areni u Dubaiju pred 15.000 ljudi Mate Rimac s partnerima iz Binghatti grupacije predstavio je novi veliki projekt. Riječ je o prvom svjetskom Buggati Residence stambenom zadnju koje će se nalaziti u Business Bay području Dubaija.

 

Kako je istaknuto, arhitektonski koncept Bugatti Residences by Binghatti ima za cilj pružiti novu vrstu francuskog “Art de Vivre”, svijeta u kojem je svaki stan jedinstven po obliku, veličini i okovima te tako nudi istu vrstu prilagodbe koju Bugatti nudi za svoje hiper sportske automobile. Bugatti Residences istaknut će se po svojoj prepoznatljivoj, organski oblikovanoj fasadi te će imati zbirku 171 Riviera Mansions i 11 Sky Mansion Penthousesa.

Izdvojeni članak

Rimac ima novi projekt: Ulazi na tržište sa štedljivim baterija

S plažom i bazenom inspiriranom Rivijerom, privatnim klubom članova i dva lifta za automobile od garaže do penthouse, Bugatti Residences također će nuditi niz prilagođenih usluga posvećenih svojim stanovnicima. Koncept namjerava stvoriti atmosferu francuske rivijere dok sama zgrada izgledom referira na kultne elemente brenda Bugatti.

Kako poručuje Rimac riječ je o projektu koji bi predstavlja ponovno osmišljavanje ‘Umjetnosti življenja’ u srcu Dubaija.

Kako napreduje Rimčev kampus u Krestincu, pogledjate ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap