Pretraga

Foto: Rimac objavio nove fotografije kampusa u Kerestincu, postavljen je i krov

A- A+

Mate Rimac trenutno gradi kampus u Kerestincu vrijedan 200 milijuna eura, a projekt se polako bliži kraju. Rimac je objavio i fotografije na kojima je vidljiv najnoviji napredak, a to je dovršen krov. Rekao je kako je prostor već u potpunosti raspoređen i da igraju Tetris kako bi sve uspjeli ugurati unutra.

Kampus bi trebao biti gotov do kraja 2023. godine, a Rimac je najavio da će se taj rok i ispoštovati. Prostor u kampusu je već u potpunosti raspoređen, a rekao je i kako već rade na dodatnim objektima slične ili veće veličine. O tome je već govorio u studenom prošle godine, kada je rekao da se razmišlja o izgradnji Campusa II, koji bi bio višestruko veći. Više o tome saznajte ovdje.

– Krov je napravljen, trafostanica od 40MW skoro završena. Prva faza kampusa trebala bi biti gotova na vrijeme, do kraja godine, a prve proizvodne linije kreću uskoro nakon toga. Prostor u kampusu je već 100% raspoređen (zapravo, već igramo Tetris da sve uguramo unutra) i već radimo na dodatnim objektima slične ili veće veličine, napisao je Rimac na Facebooku.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Rimac odabrao hrvatske tvrtke za izgradnju megakampusa od 200 milijuna eura

Podsjećamo, kampus koji Rimac trenutno gradi je jedna od najvećih građevinskih i financijskih investicija u hrvatskom gospodarstvu do sada, kojeg će u Kerestincu kod Svete Nedjelje graditi samoborska građevinska tvrtka Facies prema projektu studija 3LHD. Više o tome možete pročitati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap