Pretraga

Video: Testiranje signalizacije na tunelu od koje rastu zazubice

A- A+

Iako je bauštela ozbiljan posao u kojem i male greške radnike mogu skupo koštati, ipak, nije tajna da su građevinci na radnom mjestu uglavnom vesela družina. Dobar dokaz za to stiže s domaćeg gradilišta gdje se ekipa dobro našalila prilikom testiranja signalizacije na ulazu u tunel.

testiranje signalizacije

testiranje signalizacije | foto: screen shot Tik Tok

Urnebesan video za koji se pretpostavlja da je snimljen na jednom od cestovnih gradilišta u Hrvatskoj prilikom testiranja signalizacije postao je viralan. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama, iznad ulaza u tunel na panelu za obavijest vrti se poruka ‘Ćevapi s lukom’, a nakon toga se navodi i  cijena ovog menija od ‘3.5 eura’.

Nije poznato o kojem se gradilištu u videu radi, no nagađanja idu u pravcu kako je riječ o onom koji obuhvaća gradnju tunela na stonskoj obilaznici. Uz to dio ekipe iz regije uvjeren je u jedno – radnici na gradilištu su Bosanci. ‘Kad Bosanci isprobavaju signalizaciju za to čuje cijela regija’ jedan je od komentara na video.

@balkan_53 #fyp #fyp #fyp #balkan #cevapi#🇲🇰🇧🇦🇷🇸🇽🇰🇦🇱🇭🇷🇹🇩🇸🇮 ♬ suono originale – Balkan_53🥷🥷

Kako bilo, snimka je prikupila niz pozitivnih komentara. Od zaključka kako ‘nema bolje dobrodošlice’ do onog kako je bauštelcima očito bilo ‘vrijeme za ručak’.

Dodatno, s obzirom na to da se kod objave cijene ćevapa od 3.5 eura točka nije na prvu dobro vidjela, na društvenim se mrežama razvila i rasprava od preskupim ćevapima za koje je dati 35 eura ipak previše. Ma koliko dobri bili.

Pogledajte ovdje video majstor koji je podijelio svoje iskustvo najluđeg istovara materijala do gradilišta.

Copy link
Powered by Social Snap