Pretraga

Video: Majstor podijelio svoje iskustvo najluđeg istovara materijala do gradilišta

A- A+

Pomislili biste da je dostaviti građevinski materijal do gradilišta puno lakši posao od, primjerice, rada na skeli. Ali prevarili biste se. Ponekad nam neočekivano zahtjevne prepreke mogu otežati prijevoz i prijenos materijala do gradilišta. Jedan je majstor svoje neugodno iskustvo odlučio podijeliti na društvenim mrežama. Na snimci mu prenošenje materijala otežava oko 250 metara strmog kamenog puta punog nabacanih drvenih letvi i ostalih stvari.

Prepreke do mjesta istovara materijala

Prepreke do mjesta istovara materijala | Foto: screenshot ‘frankyecrash’/TikTok

Kako bi upozorio i podsjetio ostale kolege na opasnosti kod prijenosa materijala, građevinski radnik i korisnik TikToka ‘frankyecrash’, odlučio je na internetu podijeliti svoju agoniju transportiranja građevinskog materijala do gradilišta. Video je u samo jednom danu skupio više od 6 i pol tisuća lajkova i tristotinjak komentara.

@frankyecrash #istovarživota #hvar #hrvatska #ludilo #fyp #foryou #fy #foryoupage #viral ♬ original sound – Ivan Frankye

Snimka prikazuje neko primorsko mjesto i uska ulica kojom on i još dvojica radnika moraju proći ne bi li prenijeli građevinski materijal do gradilišta. Uličica je bila puna dijelova paleta, drvenih letvi i greda raznoraznih dužina i širina. Nikome nije bilo jasno čemu služe ni tko ih je tamo postavio, ali definitivno su jako smetala trojici radnika.

Izdvojeni članak

Video: Ella Dvornik okušala se u ulozi bauštelke, hoće li promijeniti profesiju?

Trojica radnika imala su kolica za prijevoz robe, ali im nisu bila od koristi. Na takvom terenu samo bi im dodatno otežala situaciju. Najteži komad robe koji su trebali prenijeti težio je 262 kilograma, a u obzir treba uzeti i da se sve događalo na strmini. Radnik koji je snimao, u trenutku očaja, sve je te predmete koji su im priječili put nazvao ‘rampe’.

Pogledajte ovdje kako izgleda kanta Jupol boje koja je postala hit na društvenim mrežama jer se ustvari radi o torti.

Copy link
Powered by Social Snap