Pretraga

Video: Ella Dvornik okušala se u ulozi bauštelke, hoće li promijeniti profesiju?

A- A+

U četvrtoj epizodi HRT-ovog Knjazališta’ gostovala je pjevačica i influenserica Ella Dvornik koja se okušala u ulozi bauštelke. Ugostio ju je svestrani građevinac Huso te ju pokušao naučiti svim tajnama na gradilištu. Ella je rekla kako mjesečno u svome ‘zanatu’ može zaraditi do 80 tisuća eura, a Huso je, čudeći se, zaključio da bauštelci, ako su dobri, u džep spreme tek nešto više od desetine te cifre. No, zato je, zaključili su oboje, iskustvo neprocjenjivo!

Ella Dvornik Knjazalište

Ella Dvornik u emisiji ‘Knjazalište‘ | Foto: HRT screenshot

Poznata pjevačica i influenserica Ella Dvornik je u emisiji Knjazalište u društvu bauštelca Huse polako otkrivala čime se sve ljudi na baušteli bave te kako prepoznati dobrog majstora. Objasnio joj je da je tajna u tome da mora gledati lijepi li majstor pločicu prije nego je stavi na zid. Znači, mora staviti ljepilo i na pločicu i na zid. U emisiji se pojavio i Husin kolega Indijac koji im je otkrio da godišnje može otići kući dva mjeseca u Indiju.

Ellin zaključak bio je taj da nikada ne bi htjela biti vodoinstalaterka i da joj je zanimljivije postavljati keramiku. Nije htjela jesti s bauštelcima, iako joj je Hus otkrio zašto tirolska salama ima kultni status među građevinarima. Kratko i jasno, Husino mišljenje je da tirolska sadrži sve hranjive tvari koje su čovjeku potrebne za normalno funkcioniranje.

Izdvojeni članak

Oni diktiraju trendove u svijetu dizajna interijera: Deset influencera koje morate zapratiti

Epizoda Knjazališta s Ellom Dvornik prikazana je istog dana kada se saznalo da njezin bivši suprug Charles Pearce sudski traži polovinu kuće u Istri, gdje su zajedno živjeli, prenosi Index.hr.

Premda je Ella u rujnu ove godine rekla da još uvijek živi u Istri zajedno s Charlesom, kuća u Balama, sudeći po zemljišnim knjigama, glasi na nju. Navodi se kako kuća ima 124 metra kvadratna, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupno 675 metara kvadratnih.

Pogledajte koji su po mišljenju DIY influensera predmeti neophodni za uređenje doma.

Copy link
Powered by Social Snap