Pretraga

[VIDEO] Viralna priča: Ovakve prometne čunjeve niste nikada vidjeli

A- A+

Naići na neko gradilište nije veliki uspjeh, ali naići na gradilište s ilustriranim prometnim čunjevima… To već je nešto nesvakidašnje. Upravo to se dogodilo u SAD-u, gdje je jedna djevojka odlučila ‘uljepšati’ gradilište ispred svoje kuće. Nije dugo trebalo da cijeli svijet sazna za to.

Ilustrirani prometni čunjevi, foto: TikTok screenshot

Malo koji crtić je doživio toliki uspjeh koliko Spužva Bob Skockani – ilustracije iz ovog crtića se pojavljuju na najbizarnijim mjestima, ali svakako je jedno od manje očekivanih gradilište. Sve je krenulo na TikToku, a ubrzo se pretvorilo u najsimpatičniju priču na koju ćete danas naići.

Ispred kuće Amande Stone su se počeli izvoditi građevinski radovi, a kako su bili na cesti, bili su ograđeni prometnim čunjevima. Odlučila je ‘ukrasti’ jedan od njih i ilustrirati ga s likom Patricka iz ovog poznatog crtića. Naravno, nakon samog procesa crtanja, čunj je vraćen na mjesto. Sve je dokumentirala i stavila na TikTok, i nije dugo trebalo da priča postane viralna. Nastavila je s time, pa je tako svaku večer ponovila istu priča i sada postoje već četiri ovakva čunjeva.

@amandacstone Day 4 of painting traffic cones #squidward#spongebob #patrickstar #sandycheeks #construction #fyp ♬ original sound – Amanda Stone

Priča ne samo da je oduševila Internet, već i same radnike na gradilištu, kao i vlasnike tvrtke koja izvodi radove. Ubrzo su i oni počeli snimati videe iz druge perspektive, pa tako svaki dan skidaju vrećice s istih i snimaju trenutak istine. Kao i Amanda, i oni su postali viralni. Što reći osim da čekamo hoće li vidjeti ovako nešto i u našoj okolini?

@mikeyp357 #iaintevenmad #patrickstar ♬ original sound – mikeyp357

Copy link
Powered by Social Snap