Pretraga

VIDEO: Pogledajte kako će izgledati nova moderna gradska tržnica u Donjem Miholjcu

A- A+

Započeli su pripremni radovi na rekonstrukciji nove gradske tržnice u Donjem Miholjcu. Riječ je o projektu vrijednom 1,8 milijuna eura, a izvođač radova je tvrtka Gradnja.

Donji Miholjac tržnica

Donji Miholjac tržnica | foto: Grad Donji Miholjac

Nakon što je lani završeno idejno rješenje, stanovnici Donjeg Miholjca konačno su dočekali početak radova u sklopu rekonstrukcije gradske tržnice. Ovaj objekt bit će, u konačnici, potpuno transformiran u moderan tržni prostor koji udovoljava standardima današnjice.

Izdvojeni članak

Slijedi li revitalizacija Zagrepčanke? Gradit će se jeftini stanovi za mlade ljude, javni park i moderna tržnica

U sastavu nove tržnice planirana je gradnja specijaliziranih prodavaonica za prodaju mesnih proizvoda, ribe i mliječnih proizvoda sa sjeverne strane, zatim pekarnice i caffe bara sa zapadne strane te s istočne strane prostora za OPG-ove. U središnjem dijelu predviđen je prostor za zelenu tržnicu. Pogledajte video idejnog rješenja:

Nova bi tržnica trebala biti završena kroz 18 mjeseci, odnosno do kraja 2024. godine. Bit će izgrađena na temeljima postojeće tržnice, te se očekuje da će svojim suvremenim izgledom promijeniti vizuru Donjeg Miholjca. Dok bi svojom funkcionalnošću trebala postoji jedna od najmodernijih tržnica na istoku Hrvatske.

Pogledajte ovdje kako izgleda montažna gradska tržnica u velikom europskom gradu.

Copy link
Powered by Social Snap