Pretraga

Započinje ključni dio sanacije Jadranskog mosta, neki ovim pravcem neće smjeti prolaziti do rujna

A- A+

Od subote 2. ožujka u 7 sati Jadranskim mostom bit će otežano prometovanje, a tako će i ostati narednih šest mjeseci, odnosno do početka rujna. Sve na račun sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja mosta. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj horizontalnoj regulaciji, a pješacima i biciklistima kretanje će biti u potpunosti onemogućeno. Očekuju se gužve.

prometna gužva

prometna gužva | foto: Freepik

Grad Zagreb izvještava kako u subotu, 2. ožujka, započinje sanacija prijelaznih naprava i izvanredno održavanje Jadranskog mosta. Za promet će u tom periodu biti zatvoren istočni kolnik, a sav promet odvijati će se dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva prometna traka za svaki smjer.

Izdvojeni članak

Konačno javna garaža u Klaićevoj, 800 parkirnih mjesta na 3 etaže

U zoni radova na Jadranskom mostu bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista, koji će biti preusmjereni preko starog Savskog mosta. Osim toga, i prometovanje teretnih vozila privremeno će biti zabranjeno, kao i izlaz vozila iz smjera Riječke ulice prema Jadranskom mostu.

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja predlažemo obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode odnosno Most Mladosti. Nakon završetka na istočnom, radovi će se nastaviti na zapadnom kolniku Jadranskog mosta, o čemu će građani biti pravodobno obaviješteni.

jadranski most radovi

jadranski most radovi | foto: Grad Zagreb

U lipnju se očekuje i početak velike obnove omiljenog zagrebačkog šetališta na Gornjem gradu, doznajte ovdje sve projektu.

Copy link
Powered by Social Snap