Pretraga

[FOTO] Bager sudjelovao u prometnoj nesreći: Drugi vozač krenuo preticati i završio u ‘škaricama’

A- A+

U Končanici pored Daruvara je došlo do velike prometne nesreće, koja je igrom slučaja prošla bez teže ozlijeđenih. Nesreću je skrivio vozač osobnog vozila marke VW Bora, daruvarskih registracija, koji se kretao iz smjera Zdenaca prema Daruvaru.

Nakon udarca, labudica koja je prevozila bager Vodoprivrede je sletjela u jarak i prevrnula se, a VW Bora je završila ispod nje. Na mjesto nesreće je došao i načelnik Dalibor Čajsa, piše MojPortal.hr.

– Vozač osobnog automobila počeo je pretjecati labudicu koja je prevozila manji bager daruvarske Vodoprivrede, a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo marke Škoda novogradiških registarskih oznaka. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela Bore u prednji dio Škode, rekao je načelnik Čajsa.

Izdvojeni članak

Poznat uzrok nesreće u Splitu: Radnik (37) pao s visine od 30 metara zbog tehničkog kvara

U nesreći nema teže stradalih, već su samo neki od sudionika zadobili lake tjelesne ozljede u vidu ogrebotina. Još uvijek je u tijeku očevid koji obavljaju policajci iz Daruvar.

– Kako budemo što napravili što se tiče očevida, postupno ćemo puštati promet, a kad očevid završi opet ćemo otvoriti cestu za sva vozila. Jedino kada krene izvlačenje vozila iz kanala, opet ćemo morati zatvoriti cestu, najavio je načelnik Čajsa.

Copy link
Powered by Social Snap