Pretraga

Galerija: Uskoro kraj ‘krkljanaca’ kod Šibenskog mosta, rekonstrukcija raskrižja u zadnjoj fazi

A- A+

Završavaju se radovi na rekonstrukciji raskrižja Zaton nadomak Šibenskog mosta. U posljednje je vrijeme promet na toj dionici državne ceste DC8 znatno otežan, ali vozači će ubrzo moći odahnuti. Prema najavama, radove bi tvrtka Strabag d.o.o. trebala dovršiti do 15. svibnja.

Prometna gužva na državnoj cesti DC82

Prometna gužva na državnoj cesti DC8 | Foto: Infovodice.com

Očekuje se da će rekonstrukcija raskrižja Zaton na dionici državne ceste DC8 pokraj Šibenskog mosta završiti do 15. svibnja. Radovi na frekventnoj prometnici koji traju već skoro četiri mjeseca, stvorili su nesnosne kolapse u prometu. Međutim, i toj će agoniji uskoro doći kraj.

Vozačima se preporuča strpljenje dok se radovi ne dovrše, nakon čega se očekuje značajno poboljšanje u fluidnosti i sigurnosti prometa. Najveće gužve zabilježene su u ranim popodnevnim satima, a protežu se od trgovačkog centra Supernova do Šibenskog mosta. Nepregledne kolone automobila zabilježile su i fotografije snimljene iz zraka, prenose infovodice.com.

Izdvojeni članak

Pogledajte kako izgleda gradilište zaobilaznice Novog Vinodolskog i zahtjevno probijanje tunela

Iz Grada Šibenika poručuju da vrijednost ugovorenih radova na raskrižju Zaton, koji su na snazi od 22. siječnja, iznosi 640.831,85 eura. Za dovršetak njihova izvođenja, predviđena su četiri mjeseca, a posao realizira tvrtka Strabag d.o.o. Navodno će rekosntrukcija biti gotovi i prije zadanog roka, do 15. svibnja. Investitor projekta su Hrvatske ceste d.o.o.

Investicijom vrijednom 28 milijuna eura u novu gradsku zaobilaznicu, prodisat će i centar Vukovara. Više saznajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap