Pretraga

‘Geodezija i vode’ tema je ovogodišnjeg Simpozija ovlaštenih inženjera geodezije

A- A+

‘Geodezija i vode’ jest tema ovogodišnjeg Simpozija ovlaštenih inženjera Geodezije, koji će se održati u Opatiji sredinom listopada. Prijave za prisustvovanje su otvorene 13. rujna, a simpozij će se ove godine održati u hibridnom obliku.

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji s Council of European Geodetic Surveyors – CLGE i European Spatial Data Research EuroSDR, organizira 15. Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije pod nazivom ‘Geodezija i vode‘, koji će se održati od 12. do 15. listopada 2022. godine, u Opatiji. Prisustvovanje Simpoziju vrednovat će se s 21 akademski sat stručnog usavršavanja.

Ovogodišnji Simpozij održat će se po hibridnom modelu, predavanjima će se moći prisustvovati uživo u kongresnom centru u Opatiji ali i putem live streaminga svih događanja Simpozija (Live + Digital). Broj mjesta za fizičko prisustvovanje je ograničen na 600 te će prijave biti otvorene do popune predviđenog broja mjesta.

Izdvojeni članak

HKOIG od Vlade traži da odustane od zabrane parcelacije poljoprivrednog zemljišta

Broj prijava za online prisustvovanje nije ograničen. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije što bi rezultiralo ponovnom zabranom okupljanja većeg broja osoba, Simpozij će se u cijelosti održati online. Prijaviti se može isključivo putem sustava Entrio, što možete napraviti ovdje. Prijave za smještaj sudionika Simpozija mogu se obaviti ovdje, što ne isključuje mogućnost osobnog aranžmana smještaja.

Donosimo i preliminarni program Simpozija.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap