Pretraga

Grad Zagreb traži stručne procjenitelje šteta nakon nevremena, plaćaju 40 eura po satu

A- A+

Grad Zagreb traži stručnjake koji će procjeniti štetu nastalu na građevinama uslijed nevremena koje je nedavno zadesila grad. Uvjet je tri godine radnog iskustva, diploma srodnih fakulteta, a satnica je 40 eura bruto.

Pixabay

Na stotine objekata pretrpjelo je značajnu materijalnu štetu nakon što je veliko nevrijeme poharalo Hrvatsku. Popisivanje štete u što kraćem mogućem roku u glavnom gradu onemogućava manjak stručnog kadra zbog čega je Grad Zagreb raspisao natječaj koji nastoji angažirati stručne procjenitelje štete.

Izlasci na teren i podnošenje izvješća

Podnositelji prijave mogu biti fizičke osobe sa završenim sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij građevinske ili arhitektonske struke. Također moja imati tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Zadaće stručnih osoba koje će biti angažirane kao stručne osobe za procjenu šteta u okviru ovog javnog poziva uključuju: pregled i fotodokumentiranje štete na licu mjesta sukladno prijavi štete putem aplikacije za prijavu štete, procjenu štete i podnošenje izvješća o pregledanom objektu i izvršenoj procjeni štete nadležnom Uredu. Za ovaj posao biti će plaćeni 40 eura bruto po satu rada.

Izdvojeni članak

Foto posljedica olujnog nevremena: golema infrastrukturna šteta koja će se sanirati mjesecima

Plaćanje po satu

Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje će obaviti provjeru pristiglih prijava s pripadajućom dokumentacijom, a gradonačelnik donijeti zaključak o utvrđivanju Popisa stručnih osoba za procjenu šteta nastalih uslijed nevremena u Gradu Zagrebu. Grad Zagreb će s angažiranim stručnim osobama za procjenu šteta sklopiti ugovor kojim će se utvrditi međusobna prava i obveze.

Potpisivanjem ugovora stručne osobe za procjenu šteta se obvezuju da će pregledati i procijeniti štetu te obaviti i ostale zadaće utvrđene ovim javnim pozivom koje mu se dodijele u zadanom vremenskom roku i ostalim uputama. Za to će bit plaćene 40 eura bruto po satu rada.

Detalje javnog poziva potražite u dokumentu:

Pogledajte video nevjerojatnog pada kranova u Zagrebu i Beogradu koji su se dogodili za razornog nevremena krajem srpnja.

Copy link
Powered by Social Snap