Pretraga

IGH proširio dosadašnju tročlanu Upravu tvrtke

A- A+

Institut IGH je na sjednici održanoj 30. srpnja proširio Upravu tvrtke. Uz tri postojeća člana, četvrti je postao Igor Džajić, dosadašnji tehnički direktor društva.

Igor Džajić

Igor Džajić foto: IGH

Institut IGH je postao gotovo nezaobilazan u velikim građevinskim projektima u Hrvatskoj, a i šire. Iako imaju sjedište u Zagrebu, svoje poslovnice imaju diljem Hrvatske (Split, Rijeka, Osijek, Pula, Varaždin i Dubrovnik), ali i šire (Kosovo, BiH, Rusija, Gruzija). Samo neki od projekata u kojima su sudjelovali su i Pelješki most, Zračna luka Zagreb i trajektna luka Gaženica u Zadru.

Na sjednici koju se održala 30. srpnja je odlučeno da će se Uprava proširiti, pa je tako Igor Džajić postao četvrti član.

– Nadzorni odbor Instituta IGH, d.d. na sjednici održanoj 30. 7. 2021. godine imenovao je Igora Džajića, dosadašnjeg Tehničkog Direktora društva, za četvrtog člana Uprave. Time se prošle godine imenovana tročlana Uprava u sastavu Robert Petrosian, predsjednik te Vedrana Tudor i Miroslav Pauzar, članovi, proširuje za još jednog člana. Igor je  diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, a svoju karijeru je gradio specijalizirajući se kao ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultra visokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija, priopćili su iz IGH.

 

Izdvojeni članak

Revolucionarna inovacija u svijetu građevinarstva: Ovaj će zidni element napraviti ogromnu zelenu promjenu

Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. Institutu se pridružuje 2004.godine te je bio dugogodišnji direktor IGH laboratorija, Zavoda za projektiranje i te već spomenute pozicije Tehničkog Direktora.

Pored profesionalne karijere gradio je i onu stručno-znanstvenu, pa je tako autor  mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.

IGH proširio dosadašnju tročlanu Upravu tvrtke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap