Pretraga

Krađa alata: Za jednu šteta iznosi 1.740 eura, a za drugu se još traži počinitelj

A- A+

Krađe alata su dosta česte, a prijavljena su dva slučaja. Točnije, jedan se odnosni na dovršeno kriminalističko istraživanje za krađu alata koja se dogodila prije četiri mjeseca, a druga krađa se dogodila u poslovnom prostoru prije nekoliko dana i za nju istraživanje i dalje traje.

policija

Ilustracija | foto: PU splitsko-dalmatinska

Iz PU međimurske javljaju kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad tridesetogodišnjakom s područja Murskog Središća koji je još u listopadu prošle godine ukrao električni alat. Točnije, iz nezaključanog kombija čakovečkih registracijskih oznaka ukrao je akumulatorske bušilice, brusilice, odvijače, produžne kablove i drugi alat. Materijalna šteta je procijenjena na 1.740 eura. Protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

Osim ove krađe, dogodila se još jedna krađa alata iz poslovnog prostora. U razdoblju od 15. do 16. veljače je na području općine Ribnika u Karlovačkoj županiji ukraden razni alat u vrijednosti od 900 eura. PU karlovačka provodi kriminalističko istraživanje.

Copy link
Powered by Social Snap