Pretraga

Video: Mnogi nisu prepoznali ovaj alat, ali mu većina zna svrhu

A- A+

U našoj šetnji glavnim gradom upitali smo ljude znaju li koji se alat nalazi na fotografiji. Rijetko tko je odmah prepoznao o čemu se točno radi, ali su svi bili vrlo blizu pravog odgovora. Naime, na fotografiji se nalazio imbus ključ s T ručkicom koji služi za otpuštanje i zatezanje vijaka.

Kolaž s građanima koji pogađaju koji je alat na fotografiji

Građani pogađaju koji je alat na fotografiji | Foto: Mirovina.hr

Dok se većina ispitanih nije odmah mogla sjetiti kako se točno zove ovaj alat, ipak se ne može reći da nisu u potpunosti znali o čemu se radi. Na spomen naziva imbus ključ većini se upalila lampica.

Izdvojeni članak

Vox: Znate li koji je ovo alat?

Imbus ključ služi za otpuštanje i zatezanje vijaka, a neki građani su znali za što služi, ali ne i kako se zove. Dvije osobe su rekle da je to nešto za čišćenje. Na pragu odgovora je bila jedna djevojka koja je odmah prepoznala o čemu se radi, ali se nikako nije mogla sjetiti imena alata.

– Ne znam kako se zove, ali znam da je za vijke odvijati, rekla nam je.

Jedan gospodin je pak mislio da se radi o nečemu za led, ali kada smo mu rekli da je u pitanju ključ, odmah je prepoznao imbus ključ. Drugi su većinom bili podosta zbunjeni našim pitanjem. Cijeli video o pogađanju alata možete vidjeti ispod:

Testirajte svoje građevinarsko znanje i ovdje provjerite znate li prepoznati neki alat iz našeg prethodnog videa na ulici.

Copy link
Powered by Social Snap