Pretraga

Nadzorni odbor dao zeleno svjetlo: Kreće obnova sjedišta Podravke, evo kako će izgledati

A- A+

Podravkin Nadzorni odbor dao je zeleno svjetlo za obnovu sjedišta kompanije u Koprivnici. Radovi na obnovi zgrade u Starčevićevoj ulici kreću uskoro, a Podravkina investicija u novo sjedište navodno je vrijedna čak 150 milijuna kuna.

Podravkino sjedište u Koprivnici | foto: Screenshot Google Maps

Prema neslužbenim podatcima izvođač radova bit će lokalna građevinska tvrtka Radnik d.d.

Podravkino sjedište u Križevcima uskoro će dobiti novi izgled. Nakon zelenog svjetla Nadzornog odbora kreću radovi obnove koji će prema prvim neslužbenim podatcima biti teški čak 150 milijuna kuna.

Kako navode iz Grupe Podravka kompaniju očekuje nekoliko važnih projekata kojima ju se nastoji tehničko-tehnološki modernizirati i digitalno transformirati te ju dovesti na optimalnu razinu razvijenosti kako bi mogla adekvatno odgovoriti sve većim zahtjevima brojnih tržišta na kojima posluje.

Novi investicijski ciklus

O novim projektima izvijestili su i iz Podravke opisujući odluke Nadzornog odbora kao novi investicijski ciklus koji će se odvijati u nekoliko faza.

– U okviru odobrenog investicijskog ciklusa, Nadzorni odbor dao je prethodnu suglasnost za informatičku i energetsku rekonstrukciju, kao i modernizaciju poslovne zgrade u Koprivnici radi unaprjeđenja energetske učinkovitosti, korporativne i informacijske sigurnosti sustava te stvaranja odgovarajućih uvjeta za rad koji će potpuno zadovoljavati propisane zakonske norme te odgovarati novim zahtjevima u vremenu nakon pandemije uzrokovane koronavirusom, navode iz Podravke.

Novi izgled sjedišta Podravke u Koprivnici | foto: Podravka

Copy link
Powered by Social Snap