Pretraga

Pogledajte kako izgleda 920 tisuća eura vrijedan Obiteljski centar u Koprivnici

A- A+

U Koprivnici je otvorena novoizgrađena zgrada Obiteljskog centra Područne službe Koprivnica. Riječ je o investiciji od 920 tisuća eura koju su realizirali Graditeljstvo Vrabelj i Montsistemi d.o.o.

Obiteljski centar Koprivnica

Obiteljski centar Koprivnica | foto: KKŽ

Gotova je izgradnja novog objekta koprivničkog Obiteljskog centra koji je predstavljen i svečano otvoren u sklopu završne konferencija projekta ‘Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra Koprivnica’.

Nova zgrada Obiteljskog centra u Koprivnici investicija je vrijedna približno 920 tisuća eura, od čega je više od 727 tisuća eura financirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Za građevinske radove rekonstrukcije zgrade osigurana su i dodatna sredstva iz državnog proračuna u iznosu 193 tisuće eura, a uz Obiteljski centar koji je bio nositelj projekta, projektni partneri bili su Koprivničko-križevačka županija i Hrvatski zavod za socijalni rad. Stručnu i tehničku pomoć u pripremi projekta pružila je PORA Regionalna razvojna agencija KKŽ, a izvođači radova bile su tvrtke Graditeljstvo Vrabelj i Montsistemi d.o.o.

Izdvojeni članak

Koprivnica je hrvatska zelena oaza: U gradu je posađeno oko 3 tisuće stabala

Novu zgradu Obiteljskog centra svečano je otvorio ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Marin Piletić, poručivši da će centar biti prisutan u svim segmentima obiteljske potpore.

– Uloga Centra bit će snaženje obitelji, djece bez odgovarajuće roditeljske podrške i podrška potencijalnim udomiteljima i posvojiteljima, rekao je novinarima Piletić, napomenuvši da su kroz Program konkurentnost i kohezija predvidjeli gotovo 90 milijuna eura kako bi se takvi projekti nastavili planirati i graditi.

Obiteljski centar Koprivnica

Obiteljski centar Koprivnica | foto: KKŽ

Što se još gradi u Koprivničko-križevačkoj županiji doznajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap