Pretraga

Nisi sama, useli s nama: Prikupljanje donacija za uređenje prostora kojeg će koristiti onkološke bolesnice

A- A+

‘Nisi sama, useli s nama’ novi je projekt udruge Nismo same kojim se nastoji prikupiti donacije za uređenje derutnog prostora kojeg će koristiti onkološke bolesnice. Prostor, koji je udruzi na korištenje dodijelio Grad Zagreb, nalazi se u Boškovićevoj ulici, a jednom uređen koristit će se za pružanje podrške ženama oboljelima od raka.

Prostor udruge Nismo same | foto: Nismo same

Udruga ‘Nismo same’ osnovana je u ožujku 2017. godine s ciljem pokretanja jedinstvene socijalne usluge besplatnog taxi prijevoza za žene koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

Onkološke bolesnice dobile su prostor u kojem se mogu družiti, razgovarati i biti jedna drugoj podrška u teškim trenutcima. No, on nije spreman za korištenje. Stoga iz udruge ‘Nismo same’ pozivaju na doniranje sredstava kojima će derutni prostor dobiti potpuno novi izgled, a time i ostvariti svoju funkciju.

Donacijama se pomaže onkološkim pacijenticama, od kojih su mnoge na rubu siromaštva.

Nisi sama, useli s nama!

U svibnju 2020. godine Grad Zagreb udruzi ‘Nismo same’ na korištenje daje prostor u Boškovićevoj ulici u Zagrebu. Prostor površine 46 kvadratnih metara nalazi se u takvom stanju da zahtijeva uređenje i ulaganja.

Prostor udruge Nismo same | foto: Nismo same

– Prvi korak bio je izraditi projekt uređenja, a njega su nam donirali arhitekti Lotus grupe – Lotus Architecti, koju vodi arhitektica Maja Bručić. Pozivamo vas da se i vi uključite i pomognete nam donacijama, navode iz udruge.

Prostor udruge Nismo same | foto: Nismo same

Donirati je moguće putem funding kampanje na stranici Nisi sama, useli s nama!.

Copy link
Powered by Social Snap