Pretraga

Održana svečana sjednica Građevinskog fakulteta: Geotechu uručena zahvalnica za značajan doprinos

A- A+

Na svečanoj sjednici povodom Dana Fakulteta Građevinskog fakulteta u rijeci, tvrtki Geotech je uručena zahvalnica za značajan doprinos u radu Fakulteta u 2021. godini.

Zahvalnica tvrtki Geotech, foto: Facebook, Geotech d.o.o.

U petak 1. srpnja 2022. godine je održana svečana sjednica Građevinskog fakulteta u Rijeci povodom Dana Fakulteta. U sklopu svečanosti su tvrtki Geotech dodijeljena priznanja za značajan doprinos u radu fakulteta u 2021. godini. Napisali su na svojoj Facebook stranici kako im je izuzetna čast što su i oni svojim angažmanom doprinijeli razvoju znanja i kompetencija.

Prenosimo u cijelosti objavu Geotecha:

Izdvojeni članak

Uskoro slijedi izgradnja nove luke u Rijeci: Porto Baroš će biti najluksuznija marina u Hrvatskoj

[ZAHVALNICA GRAĐEVINSKOG FAKULTETA] U petak 1. srpnja 2022. na Građevinski fakultet u Rijeci – Faculty of Civil Engineering Rijeka održana je svečana sjednica povodom Dana Fakulteta. Građevinski fakultet slavio je dvije obljetnice- 53 godine postojanja kao visokoškolska ustanova i 46 godina kao samostalni Građevinski fakultet iz 1976. godine. 
U sklopu te velike svečanosti dodijeljena su priznanja za značajan doprinos u radu Građevinskog fakulteta u 2021. godini. Izuzetna nam je čast što smo i mi svojim angažmanom doprinijeli razvoju znanja i kompetencija te uveličali ovaj svečani događaj kojom je Fakultet proslavio svoj Dan. 
#civilengineering #geotehnika #strucnabaza #studenti #priznanja #građevinskifakultet #geotech

Share via
Copy link
Powered by Social Snap