Pretraga

Otpadanje žbuke u dječjem vrtiću: Sanacija odmah napravljena, a zatraženo je i mišljenje o sigurnosti objekta

A- A+

U Dječjem vrtiću ‘Olga Ban’ u gradu Pazinu došlo je do otpadanja žbuke na dijelu stropa u prostorijama koje koristi grupa ‘Hihotići’. Srećom, u tom trenutku nitko od djece, kao ni djelatnika, nije bio u prostoriji. Sanacija je odmah napravljena, a zatraženo je i stručno mišljenje o sigurnosti objekta.

Vrtić, ilustracija | foto: Pexels; u krugu Vrtić ‘Olga Ban’

Nakon otpadanja žbuke sanacija je odmah napravljena, a zbog zabrinutosti roditelja zatraženo je i stručno mišljenje o sigurnosti zgrade.

U Dječjem vrtiću ‘Olga Ban’ došlo je do otpadanja žbuke u na dijelu stropa u prostoriji koju koristi grupa ‘Hihotići‘. Srećom, u tom trenutku nitko od djece ni djelatnika u njoj se nije nalazio.

Gradonačelnik Krulčić obišao je zgradu vrtića s ravnateljicom Vesnom Rusijan.

Zatraženo stručno mišljenje

Oštećenje stropa sanirano je u najkraćem mogućem roku postavljanjem gipsane ploče na stropu s kojeg je žbuka otpala.

– Također se pristupilo preventivnoj sanaciji stropa ispred sanitarija, stropa ispred spavaonice te stropa u spavaonici, navode iz Grada Pazina te dodaju da je izvršen pregled svih ostalih stropova za vrijeme kojeg nije uočena potreba za hitnim intervencijama.

Od strane Dječjeg vrtića ‘Ogla Ban’ odmah je zatraženo i stručno mišljenje o sigurnosti objekta, koje će obaviti Institut IGH d.d. iz Pule.

– Razumijemo zabrinutost roditelja, te ćemo učinite sve potrebne daljnje analize sigurnosti zgrade, dodaju iz DV ‘Olga Ban’.

Dječji vrtić ‘Olga Ban’ – sanacija stropa | foto: Grad Pazin

Copy link
Powered by Social Snap