Pretraga

Prodaje pola stana u Zagrebu i ima urnebesno objašnjenje

A- A+

Oglas objavljen na Njuškalu, izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama nedugo nakon što je stavljen na stranicu. Naime, radi se o trosobnom stanu na zagrebačkoj Kajzerici koji se prodaje za 65.000 eura. Točnije, ne prodaje se cijeli stan, već njegova polovica.

Foto: Njuškalo

– Prodajem samo 50 posto suvlasništva koje je sigurno 100 posto te na nekretnini ima sudski spor za drugu polovinu koji se vodi već 15 godina i vjerojatno još toliko sudeći po brzini našeg pravosuđa. Tko kupi ovu polovinu, prodat će mu se druga također vrlo povoljno- 20% ispod tržišne cijene, ako uspijemo u sudskom sporu.

Izdvojeni članak

Ovakvu kuću u Slavoniji još niste vidjeli: Prodaje se vila u mramoru za koju je namještaj izrađen u Indiji

Znači, vodi se spor za drugu polovinu, a ova je 100 % sigurna – pojašnjava vlasnik stana u oglasu na Njuškalu i napominje: – Ova nekretnina nije za svakoga, odnosno neuke ljude, nego samo za one koji znaju da je ovo potpuno u redu ili vjeruju odvjetnicima i žele riješiti svoje stambeno pitanje vrlo povoljno jer će biti sami u cijelom stanu (znači, koriste cijeli stan, a plaćaju samo pola) do rješenja sudskog spora, a tada mogu kupiti i drugu polovinu vrlo povoljno ili prodati ovu polovinu svoju. U svakom slučaju će biti u financijskom plusu što se tiče tog posla. 100 posto sigurno! U obzir dolazi i zamjena za nekretninu do 60 metara kvadratnih na području grada Dubrovnika, Župe, Cavtata ili dubrovačkog primorja, no u zamjeni je cijena veća i ona iznosi 75.000 eura.

Oglas možete pogledati na LINK-u.

Foto: Njuškalo

Foto: Njuškalo

Copy link
Powered by Social Snap