Pretraga

Prvi april je prošao, imamo bitno priznanje: Jučer smo se pokušali našaliti

A- A+

Prvi april je prošao, a vrijeme je i da priznamo da smo i sami pokušali našaliti se. Jučer smo tako objavili da smo ekskluzivno doznali da je premijer Plenković obećao da će u slučaju neuspjele obnove preseliti u kontejner. U pitanju je bila naravno bila prvoaprilska šala.

prvi april kalendar

Ilustracija | foto: Unsplash; Waldemar

Prvi travnja je već tradicionalno rezerviran za razne šale i pošalice, a ove godine smo se i sami odlučili našaliti. Objavili smo tako da smo ekskluzivno saznali za najnoviji plan premijera Plenkovića i njihovih ministara, a to je da će se preseliti u kontejnere u slučaju da obnova ne bude gotova na vrijeme. Tako smo pisali da će se Plenkoviću u kontejnerima navodno pridružiti i ministar graditeljstva Branko Bačić, ali i ministar Filipović, koji je u potpunosti siguran u uspjeh obnove.

U pitanju je bila šala, ali nije šala da se zaista bližimo 31. lipnju, kada istječe rok za trošenje EU sredstava za obnovu. Premijer Plenković je na nedavnoj sjednici Vlade rekao kako će sva doznačena sredstva namijenjena obnovi od potresa, točnije 683 milijuna eura, biti potrošena do kraja lipnja ove godine. Više o tome pročitajte ovdje.

Mislite li da ćemo uspjeti potrošiti sva EU sredstva za obnovu nakon potresa?

Copy link
Powered by Social Snap