Pretraga

Stožer poziva nezaposlene i umirovljene inženjere na Banovinu

A- A+

Stožer civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa poziva nezaposlene i umirovljene diplomirane inženjere građevine i arhitekture da u Sisačko – moslavačkoj županiji pomognu na stručnim poslovima pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina.

Foto: Hrvatski Centar za Potresno Inženjerstvo

Na stranicama Stožera civilne zaštite poziva se nezaposlene i umirovljene diplomirane inženjere građevine i arhitekture da se priključe obnovi Banovine, a sve u cilju bržeg pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina.

Stručnjaci koji su voljni sudjelovati u tzv. brzim pregledima zgrada na potresom pogođenom području imaju mogućnost sklapanja ugovora o djelu sa Sisačko-moslavačkom županijom na 30 do 60 dana.

Iskaz interesa i potvrdu o odgovarajućoj stručnoj spremi zainteresirane osobe prosljeđuju na e-adresu [email protected].

Izdvojeni članak

Pregledi oštećenja i procjene uporabljivosti: Tko su ovlašteni revidenti?

Poziv vrijedi i za Grad Zagreb

Podsjetimo, Hrvatska komora inženjera građevinarstva još je u ožujku 2020. godine, nakon potresa u Zagrebu, uputila poziv svim stručnjacima koji vrijedi do daljnjeg.

Riječ je o pozivu za statičare iz Zagreba, iz područja zidane i betonske konstrukcije, a posebno revidente, koji žele sudjelovati u procesu organiziranja pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina.

Copy link
Powered by Social Snap