Pretraga

U Puli će se održati skup o novostima u oblikovanju pročelja: Organizator je HKA

A- A+

HKA organizira seminar u Puli, a čija tema su pročelja, odnosno novosti u oblikovanju istih. Na skupu će se predstaviti četiri tvrtke kojima je upravo ovo uža specijalnost. Skup će trajati tri sata.

Pročelja – novosti u oblikovanju / seminar, foto: HKA, Darko Kovač

Na ovom skupu, u organizaciji Područnog odbora Istra Hrvatske komore arhitekata, predstavit će se četiri tvrtke koje se bave proizvodnjom i/ili distribucijom završno-dekorativnih slojeva i fasadnih obloga te će vam prezentirati najnovija rješenja i novosti u oblikovanju pročelja.

Skup će se održati u prostorijama HGK-a Pula, 29. rujna od 12 h do 15 h. Također, prema Programu stručnog usavršavanja HKA, ovaj skup se vrednuje s tri (3) akademska sata: Područje C / Gradnja, održiva gradnja, kontekst = 2h i Područje D / Konstrukcije i tehnologije = 1h. Prijaviti se možete ovdje. Donosimo i program u cijelosti.

Izdvojeni članak

U Puli izdvojeno gotovo 4 milijuna kuna za obnovu pročelja

Program

  • 12.00 – uvod
  • 12.15 – 12.45 – R4D / Diasen fasadni sustavi na plutenoj osnovi – moderni koncept održive gradnje uz korištenje tradicionalnih mediteranskih znanja / Mladen Jambrešić
  • 12.45 – 13.15 – KLARA-GARDENING / BIOTEKTURA – budućnost zelene gradnje, zelena pročelja i krovovi / Matija Sokač
  • 13.15 – 13.45 – BAUMIT / ETICS fasade i renovacije / Janko Šemnički.
  • 13.45 – 14.15 – RAVAGO / RAVAGO ventilirane fasade / Danijel Markezić
  • 14.15 – 14.30 – odgovori na pitanja / završna riječ
  • 14.30 – 15.00 – zakuska

Podsjećamo, u Puli su početkom godine raspisali Javni poziv u sklopu programa Dolcevita, pomoću kojeg se sufinancira obnova fasada objekata u centru grada. U 2022. godini je tako za ovaj program bilo predviđeno skoro četiri milijuna kuna, a budžet je u potpunosti iskorišten. Više o tome možete pročitati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap