Pretraga

Video: Nije platio građevinske radove pa mu majstor Muhamed porazbijao sve na kući

A- A+

Došlo je do incidenta na gradilištu jedne obiteljske kuće u susjednoj Bosni i Hercegovini. Nakon što je postalo jasno da mu investitori neće isplatiti dogovoreni iznos za obavljanje građevinskih radova od 600 eura, majstor Muhamed K. polomio im je sve prozore na kući. Događaj je snimio vlastitim mobitelom.

Majstor Muhamed K.

Majstor Muhamed K. | Foto: Crna-Hronika.info

Ponovno se ističe pitanje transparentnog i pravednog odnosa između izvođača radova i investitora. Interes za ovu temu, potaknuo je nemili događaj iz Pećigrada kod Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini. Čovjek na čijoj je obiteljskoj kući zajedno sa svojim građevinskim timom radio majstor Muhamed K., odbio mu je isplatiti preostali dogovoreni iznos nakon dovršetka radova, prenosi crna-hronika.info.

Izdvojeni članak

U centru Sarajeva niče luksuzna dvadesetdvokatnica, čekaju se dozvole

Naime, vlasnik kuće im je dao kaparu za početak radova, ali nakon što su majstori svoje obavili, odjednom više nije želio surađivati. Trebao im je platiti još 600 eura. To se nije dogodilo pa je majstor Muhamed K. odlučio uzeti pravdu u svoje ruke. Čekićem je porazbijao sve prozore na njegovoj kući i sve snimio mobitelom.

Videozapis prikazuje Muhameda kako prilično smireno razbija prozore s vanjske strane kuće na kojoj je obavljao građevinske radove. Istovremeno, žena vlasnika kuće zapomaže i zove upomoć, a Muhamed ju opetovano ispituje hoće li mu dati obećani iznos. Majstor je, inače, otac troje djece i novcem od građevinskih poslova prehranjuje obitelj.

Pogledajte ovdje kako je majstor na inovativan način prebacio materijal do teško dostupnog gradilišta.

Copy link
Powered by Social Snap