Pretraga

Kako jednostavno urediti dom za kućni tulum

A- A+

Male stvari pomažu pri organizaciji zabave – naročito ako nemaš puno prostora.  Često je zato potrebno objediniti funkcionalnost i zabavu, uz savjete koji će pomoći gostima da se osjećaju dobrodošlo, da podignu pogled s mobitela, a možda čak pronađu i savršene partnere.

Foto: IKEA

Jedno od glavnih pitanja kada se organizira kućna zabava ono je kako stvoriti ekstra prostor u stanu. Najjednostavnije je da sve elemente pomaknete uz zid. Tako ćete dobiti “open space” te će vaša prostorija izgledati vizualno veće, a gosti će kada sjednu imati pregled nad cijelom prostorijom te neće prilikom prolaska ili plesanja morati paziti hoće li zapeti za namještaj.

Izdvojeni članak

Kako napraviti fantastičan mini bar u dnevnom boravku

Prenamjena prostora

Ukoliko pak imate veoma mali stan podijeljen u nekoliko prostorija – prenamijenite ih. Imate prostrani hodnik? Pretvorite ga u plesni podij. Kuhinja nek postane bar, a mini dnevna soba mjesto za odmor.

Sada kada imate mjesta, vrijeme je da pripremite podloge za piće i grickalice. Najbolje je da sve složite u jedan kut stana. Bilo da vaš improvizirani šank bude na vitrini ili pak stolu, poigrajte se ukrasima i natpisima. Izrežite slova od zlatnog ukrasnog papira s natpisom “mini bar”, ukrasite ga lampicama i konfetima te dodajte na njega piće, čaše, slamke, posudu za led i sl. Isto tako veoma je važno da pazite kako pokraj stola ne bi imali ništa vrijedno što bi se moglo uništiti ukoliko se prolije piće.

Izdvojeni članak

DIY influenceri otkrivaju: Ovo su ‘must have’ predmeti za uređenje doma

Vizualni dojam

Sam prostor ukrasite mnoštvom lampica i prigušenih svjetiljki koji će dati romantični ugođaj. Baloni, konfeti i ostali detalji neka budu nonšalantno raštrkani po stanu. Pobrinite se i za glazbu napravivši unaprijed playlistu te obavezno pripremite dovoljno kanti za smeće gdje će gosti moći razvrstati otpad poput limenki.

U nastavku vam donosimo još neke od ideja kako vizualno urediti prostor za party.

 

Copy link
Powered by Social Snap