Pretraga

Kako napraviti fantastičan mini bar u dnevnom boravku

A- A+

Mini bar jedan je od onih detalja koji može vaš stan pretvoriti u prostor koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Fina pića u dojmljivim čašama i pokoji, pažnje vrijedan detalj, napravit će vaš dom jednim od najpoželjnijih mjesta za provođenje rano-proljetnih mjeseci.

Foto: Pexels

Dani su sve duži i sunčaniji, razmišljamo o slatkasto-osvježavajućim koktelima i veselim melodijama koje će nas probuditi iz zimskog sna, dok iza sebe napokon ostavljamo prevrtljivu veljaču i polako se pripremamo za dugo iščekivano proljeće.

No čak i kada zakoračimo u sve toplije dane, svjesni smo da barove na plažama još neko vrijeme nećemo vidjeti, što nas je natjeralo da brzopotezno pronađemo alternativu. S obzirom na to da nismo jedini koji su odlučili promišljati o načinu na koji da si preko reda dovedemo ljeto, zavirili smo u profile raznih kreativaca koji su osmislili kako da na jednostavan način u svom domu naprave mini bar.

Izdvojeni članak

Kako je mladi ured svoju kuhinju pretvorio u pravi mali muzej piva

Mjesto gdje počinje užitak

Kada pričamo o dnevnom boravku rijetko nam na pamet padne ideja da u njega ukomponiramo mini bar, a čak i ako promislimo o tome, put od ideje do gotovog proizvoda čini se jednostavno predugačak.

No daleko je to od istine sudeći po projektima koje su mnogi korisnici društvenih mreža izveli u svom domu.

Preuredivši stare stalke, komode i kutke u dnevnom boravku napravili su impresivne male barove spremne za pripremanje filmskih večeri u vašem stanu. Bilo da se odlučite da vaš bar bude dio zidne police ili ćete ga napraviti od poslužnih kolica, važno je obratiti pažnju na nekoliko detalja.

Prvi su svakako čaše. One lijepe podići će svako piće, kao i zanimljive slamke i dekoracije. Igrajte se s oblicima i bojama, ali i načinom na koji ih držite u vašem “baru”. Razvrstajte alkoholna pića, likere i voće koje ćete koristiti za posluživanje. Isto tako jedan od zanimljivih trikova je ako ukomponirate biljku u vaš bar dajući mu egzotičniji izgled.

Kako to izgleda u praksi otkrite u nastavku kroz neke od najljepših kućnih mini barova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bad Mama Jama (@badmamajamas_vintage)

 

Copy link
Powered by Social Snap