Pretraga

Kako odabrati najbolju stolariju? Slijedite savjete tvrtke s tradicijom od 30 godina i dobro ćete proći

A- A+

Tvrtka A.B.S. PROZOR ZA VAŠ SVIJET proizvođač je visoko kvalitetne stolarije s tradicijom dugom čak 30 godina. Mogu se pohvaliti suradnjom s renomiranim partnerima, ali i velikim brojem uspješno odrađenih poslova. Kroz povijest ove tvrtke proveo nas je direktor iste Alen Stanišić. Ujedno nam je ispričao kako se našao u ovom poslu.

Villa Kabo – Villa u kojoj je moguća mješavina dizajna, sigurnosti i performansi zahvaljujući A.B.S. aluminijskoj stolariji / foto: Instagram

– Tvrtka A.B.S osnovana je pred više od dva desetljeća, 1994. godine, a čija je primarna djelatnost bila proizvodnja aluminijske bravarije i proizvoda od metala. Tvrtkom danas upravljamo moj brat Sandi Stanišić i ja, a osnovao ju je Armando Stanišić, naš otac. Radom započinje u maloj radionici u obiteljskoj kući. Posao se uspješno odvija što ga ohrabruje da krene s proizvodnjom PVC stolarije 1998., prisjeća se Alen Stanišić.

Radi povećanja proizvodnje i širenja asortimana A.B.S. je 2013. izgradio novu tvornicu s proizvodnom halom i upravnom zgradom veličine 6.000 kvadratnih metara u Poduzetničkoj zoni Barban.

Danas je A.B.S tvrtka s preko 110 zaposlenih i s kapacitetom oko 200 prozorskih jedinica dnevno, a tijekom godina rada, zahvaljujući neprekidnom ulaganju u tehničku opremu i edukaciju djelatnika A.B.S. može odgovoriti na sve izazove koje tržište stavlja pred proizvođače stolarije.

Izdvojeni članak

Ovi inovativni krovni sustavi transformirat će način na koji živite i radite

Nastavak obiteljske tradicije – logičan slijed

Kako je stolarija obiteljska tradicija, za Stanišića je nastavak obiteljske tradicije poslovanja bio logičan slijed. Od malih nogu okružen je poduzetništvom i oduvijek je na neki način izravno ili neizravno bio u njega involviran.

Oduvijek je pokazivao i interes da se uključi u razne poslovne elemente koji su mu u skladu s godinama bili dopušteni. Imao je predispoziciju i priliku da započne i bude u obiteljskom poslu od starta, od učeničkih i srednjoškolskih dana do u konačnici vođenja Društva na profesionalnoj razini.

– Priliku da vodim tvrtku i tim izvrsnih ljudi dobio sam relativno mlad te je od samog početka cijela ova priča prilično velika odgovornost i izazov i ne mogu reći da me oduševljava uvijek, govori Stanišić kroz smijeh.

No, ono što ga motivira i posebno veseli u ovom poslu su upravo ti izazovi koji su pred njega stavljeni da ih zajedno sa svojim timom zajednički prevlada.

– Moj cilj je neprestano raditi na usavršavanju poslovanja, razvoju proizvodnje na najvišem dostupnom tehnološkom nivou, ulagati u ljude, strojeve i opremu s posebnim naglaskom na društvenu odgovornost i zajedničkim snagama doprinijeti razvoju tvrtke u cijelosti, naglašava Stanišić.

Znate li što stolariju čini kvalitetno odrađenom?

A.B.S. je tvrtka koja je zahvaljujući kvaliteti proizvoda i usluge prepoznata kao brand na domaćem tržištu. Stvaranje dobre reputacije i zadržavanje dobre reputacije i visokog nivoa kvalitete je veoma izazovno te zahtjeva puno truda, odricanja i angažmana, ali s ponosom mogu reći da preko 25 godina uspješno drže taj nivo.

Upravo iz toga razloga jako dobro znaju što znači kvalitetno odrađena stolarija. Tako nam je Stanišić objasnio da kvalitetno odrađenu i montiranu stolariju čine vrhunski stručnjaci u proizvodnji, prodaji i montaži, dok je nemjerljivo važna i edukacija zaposlenika.

– Drugi dio priče su vrhunska tehnologija i oprema te posjedujemo najmodernije cnc strojeve koji opslužuju proizvode. To su definitivno dva segmenta koja moraju biti na samom vrhu ili na najvišoj razini koju uopće jedna tvrtka može organizirati. Materijali za izradu naših proizvoda dobavljamo od renomiranih europskih dobavljača od stakla, aluminij profila, PVC profila, okova, što nam daje mogućnost da uz naše iskustvo i znanje ostvarujemo željeni standard kvalitete, dodaje Stanišić.

Post–prodajna usluga je bitan faktor uspjeha

Svakako treba istaknuti i to da A.B.S ima razvijenu prodajnu mrežu predstavništva i partnera diljem Hrvatske pružajući podršku s izvrsnom sveobuhvatnom post – prodajnom uslugom te garancijom i servisom.

– Nastojimo ulagati u organizaciju svakog dijela tvrtke, poštujući kupce i rokove. Za sve gore navedeno posjedujemo razne certifikate o kvaliteti jer su A.B.S. proizvodi provjereni od strane neovisnih instituta. Istinska predanost poslu i tisuće kvalitetno odrađenih projekata učinili su A.B.S. stolariju brandom kojoj kupci rado poklanjaju svoje povjerenje pa se samim time zaključno nameće odgovor na vaše pitanje, ističe Stanišić.

Ovako se bira prava stolarija

Danas je na tržištu velik izbor različitih vrsta stolarije i različite kvalitete stolarije te koliko god su današnji kupci informirani, toliko je i problem kako odabrati najbolju stolariju.

– Međutim, kada kupujete proizvod kao što je stolarija, koja se obično mijenja jednom u životu, svaka neozbiljnost i neprofesionalnost su neprihvatljivi, ističe Stanišić.

Njegov savjet stoga je da odaberete provjerene proizvođače koji već godinama posluju i koji imaju svoje prodajne salone. Dakle profesionalce koji imaju uvedene standarde kvalitete u svom poslu, koji su vam dostupni i koji vam mogu pružiti podršku savjetima, ali i uslugom.

Copy link
Powered by Social Snap