Pretraga

Woolie Woolie – deke od merino vune kojima bebe ne mogu odoljeti, a vole ih i slavne Hrvatice

A- A+

Što dobijete kada spojite inženjerku građevine i 100 – postotnu merino vunu? Brend Woolie Woolie iza kojeg stoji Mia Krolo, čijim dekicama su oduševljene čak i mnoge slavne Hrvatice poput Elle Dvornik. Ovo ne čudi jer postoji li period u godini u kojem možemo odoljeti toplim ručno rađenim dekicama kao što su one brenda Woolie Woolie? Čak ćemo se i ljeti tijekom hladnih večeri poželjeti ogrnuti dekicom, pogotovo ako se druženje na terasi ili u vrtu produži do sitnih sati.

Mia i njezine dekice / foto: Instagram

Odnosno kako nam je Mia objasnila, kada smo ju pitali po čemu su njezine dekice tako posebne, apsolutna prednost njezinih dekica je činjenica da su izrađene od 100% prirodnog materijala, koji je mekan i ugodan za kožu, zimi grije, a ljeti hladi te ima mogućnost “samočišćenja” na zraku. K tome su Woolie Woolie dekice savršen izbor za bebe te se uklapaju u baš svaki prostor, bilo da govorimo o stanovima i kućama, bilo da govorimo o vikendicama.

No, prije priče o Woolie Woolie brendu zamolili smo našu sugovornicu da nam kaže nešto o sebi.

– Moje ime je Mia Krolo i osnivačica sam brenda Woolie Woolie. Po struci sam diplomirana inženjerka građevine i velika ljubiteljica interijera koja inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu. Neizmjerno volim kreativne stvari i unikatne rukotvorine. Poslovno i privatno sam puno putovala i uvijek sam se doma vraćala s takvim suvenirima koji su predmet rada lokalnog stanovništva i za mene su uvijek imali veliku sentimentalnu vrijednost. Od malena sam bila uključena u razne kreativne radionice, a iskustvo sam stekla i u uređenju nekoliko stambenih i ugostiteljskih interijera, započinje Mia.

Deke od vune “must have” su dodatak na svakoj terasi i balkonu / foto: Instagram

U traženju inspiracije nemali broj puta je naletjela na predimenzionirane deke od merino vune koje su idealni funkcionalni i estetski dodatak interijeru i kvaliteti života proizveden od 100% prirodnog materijala čemu danas pridajemo veliku važnost.

– Kao mama jednogodišnjem sinu bila sam okružena velikim brojem proizvoda za bebe, a između ostalim i dekicama koje su imale neopravdano visoke cijene s obzirom na materijal i dimenzije. Iz prve ruke sam znala da mogu ponuditi puno veću vrijednost za isti novac gradeći pravu malu zajednicu mama koje misle isto. Nekoliko takvih faktora iz okoline, probni period i testiranja, educiranje i ulaganje su kroz godinu dana predanog rada rezultirali konačnim otvaranjem tvrtke u Hrvatskoj koja će proizvoditi i prodavati takve deke, priča Mia.

I Ella Dvornik “pala” je na Woolie Woolie dekice / foto: Instagram

Posebnost Woolie Woolieja je i u brzini izrade te dostave čime su odskočili od proizvođača u regiji koji vunu naručuju tek nakon naše narudžbe, što u današnja izazovna vremena može potrajati i po nekoliko tjedana.

– Po prirodi sam perfekcionist i jako puno smo uložili u brendiranje, dekore, kutije i popratnu ambalažu te nudimo besplatnu dostavu, slanje diljem Europe i izradu posveta, ističe ova mama i poduzetnica.

Izdvojeni članak

Mladi roditelji će obožavati MaLuBa Rainbows, a kako će tek njihove bebe slatko spavati s proizvodima ovog brenda

“Deka od merino vune je simbol cijenjenja samog sebe”

Uz spomenute prednosti i posloženosti u poslovanju na koje su ponosni u Woolie Woolieu, Mia bi svakako izdvojila njihovu božićnu kolekciju s kojom su u potpunosti ušli u blagdansko raspoloženje te je jako puno ljudi prepoznalo Woolie Woolie kao idealan poklon za svoje najbliže.

– Uz božićno pakiranje inicirali smo kod kupaca i personalizirane posvete s kojima su pokloni dobili jednu emotivnu crtu što i je bit cijele priče u koju jako vjerujemo. Deka od merino vune je svojevrsni simbol cijenjenja samog sebe i svog vremena, poticanje na uživanje u trenutku, malim stvarima i njeno darivanje je svojevrsna poruka najdražima da je u redu uzeti predah i da mislimo na njih. Nekada ljudima treba motivacija, poklonom žele reći puno toga, a nekad im je to teško izverbalizirati i mi smo tu otišli korak dalje. Dajemo prijedloge i asistenciju za razne tekstove, dostave iznenađenja i dodatne poklončiće da oduševe onu drugu stranu. Luksuzno pakiranje je logičan slijed događaja s obzirom da su sama prezentacija i prvi dojam izrazito važni u životu, objašnjava Mia.

Deke od merino vune savršen su estetski, a ne samo funkcionalan dodatak / foto: Instagram

Woolie Woolie deka je savršen poklon

Za kraj nas je zanimalo kakav tip kupaca obično kupuje Woolie Woolie proizvode i u kakvim ih domovima, odnosno interijerima možemo naći.

– Baby deke se najviše kupuju kao pokloni i tu nudimo još pakiranje u sjajno zlatnim ili mat crnim kutijama, radimo posvete i dostavljamo/šaljemo gdje god treba. U nekoliko primjera su isti kupci kupovali taj isti poklon za više beba što nam je najveće priznanje da su kupci jako zadovoljni i da su se dekice odlično uklopile u dječje krevetiće, kolica i interijere, otkriva Mia.

Najmlađi obožavaju Woolie Woolie dekice / foto: Instagram

Deke većih dimenzija kupci češće kupuju za sebe iako ih se dosta i poklanja kao poklon useljenja u novi stan ili za neki povod kao što je rođendan ili određeni blagdan. Ono što je zajedničko svima njima je da su veliki zaljubljenici u uređenje interijera i da imaju izraženu crtu za prepoznavanje kvalitete ručnog rada.

– Kroz razgovor primijetimo da većina njih već dugo osjeća želju za kupnjom takve deke jer su je negdje prije vidjeli, ali nisu znali gdje ju kupiti. Deke od merino vune ne mogu proći nezapaženo u interijerima i koliko god su prvenstveno funkcionalnog karaktera za ušuškavanje s čašom vina i nekom dobrom knjigom, toliko su i jedan veliki estetski dodatak interijeru koji radi razliku. Deke neutralnih boja se lako uklapaju u sve interijere, a one jarkijih boja ožive svaku prostoriju dajući joj novi sjaj. Neovisno imate li interijer u boho ili skandinavskom stilu deka od merino vune će zasigurno pronaći svoje mjesto za sebe, zaključuje naša sugovornica.

Copy link
Powered by Social Snap