Pretraga

Ako želite da vaš dom izgleda kao s Pinteresta Dita Atelier proizvodi su obavezni

A- A+

Ako je Pinterest vaša omiljena platforma, onda morate zapratiti Instagram profil @dita.atelier. Jastuci, bean bagovi, otomani i taburei brenda Dita Atelier, iza kojeg stoji Edita Valjak, oduševit će vas na prvu. Uz njih će vaš dom postati oaza mira i ljepote, baš poput onih kakvima se divite dok skrolate kroz Instagram i Pinterest.

Edita / foto: Privatna arhiva

Edita nudi i oversize pletenice koje služe kao zaštita za dječje kolijevke, što će reći da su Editinim proizvodima oduševljeni ne samo odrasli, već i oni najmanji. Uostalom, jastuci s potpisom brenda Dita Atelier dolaze u toliko boja, oblika i veličina da u njima mogu uživati i mlađi i stariji, ali i naši ljubimci. K tome su svi Dita Atelier proizvodi iznimno funkcionalni pa jastuk ovog brenda može poslužiti i za sjedenje i za odlaganje stvari, što će reći da isti u tren oka može postati stolić.

Editine oversize pletenice sjajna su zaštita za kolijevke / foto: Instagram

Nije mogla naći posao pa pokrenula vlastiti biznis

Ipak, prije nego što kažemo više o ovom brendu, u redu je da predstavimo samu Editu.

– Moje ime je Edita i po struci sam magistra tekstilnog i modnog dizajna. Prije toga sam završila Školu za tekstil modu i dizajn i još kao srednjoškolka sam počela sama sebi izrađivati odjeću. Nakon nekog vremena i drugi su se počeli zanimati za moje odjevne komade i tu su krenule prve narudžbe. Po završetku fakulteta bilo mi je teško pronaći posao u struci i tako sam na nagovor svoje obitelji odlučila pokrenuti vlastiti posao. Zbog svoje ljubavi prema interijerima, proizvodi koje sam prve krenula izrađivati bili su usmjereni prema uređenju interijera pa sam tako sa šivanja odjeće prešla na šivanje ukrasnih jastuka, priča nam Edita.

Editin ukrasni jastuk / foto: Instagram

Editin ukrasni jastuk / foto: Instagram

Bean Bagovi najveći hit

Našu smo sugovornicu zamolili da nam kaže nešto više o svojim proizvodima.

– Kao što sam rekla, prvo sam počela šivati ukrasne jastuke koje sam ručno tkala tehnikom ručnog tkanja. Nakon nekog vremena sam shvatila da mi cijeli proces oduzima previše vremena pa sam proizvode pojednostavila i prilagodila našem tržištu. Sada se u mojoj ponudi može pronaći i nešto širi asortiman za opremanje interijera poput ukrasnih jastuka, taburea, jastuka i vreća za sjedenje (popularnih Bean Bagova) itd., objašnjava ova rukotvorka.

Editin Bean Bag / foto: Instagram

Editini Bean Bagovi / foto: Instagram

Inače, u svezi Bean Baga postoji jedna zanimljiva činjenica, a to je da su se nekad u prošlosti takve vreće za sjedenje punile ni više ni manje nego grahom pa otuda dolazi i ime. Edita je ipak ostavila grah za potrebe kuhanja pa ih puni stiropor granulama.

– Njih bih i izdvojila kao proizvod koji je definitivno pokupio najviše simpatija mojih klijenata. Materijal od kojeg izrađujem gotovo sve proizvode je popularni pliš, ali s obzirom na to da radim i po narudžbi, tu i tamo se na mojim policama pronađu lan, pamučna platna i slično, dodaje Edita.

Izdvojeni članak

Woolie Woolie – deke od merino vune kojima bebe ne mogu odoljeti, a vole ih i slavne Hrvatice

Svi ludi za Editinim proizvodima

Kakav tip klijenata vas obično angažira i čime su posebno zadovoljni, bilo je naše sljedeće pitanje.

– Obično su moji klijenti kao i ja, ljubitelji lijepih interijera, uglavnom ženske populacije, mame koje su u opremanju dječjih soba, ali također surađujem i s nekoliko studija za uređenje interijera. Što se tiče zadovoljnih klijenata, do sada sam najčešće dobila pohvale za kvalitetu izrade i brzinu isporuke, što je definitivno plus u ovo novo doba gdje se isporuke čekaju i po nekoliko mjeseci, otkrila nam je Edita.

Editin jumbo jastuk / foto: Instagram

U kakvim interijerima najbolje izgledaju vaši proizvodi, bilo je naše posljednje pitanje.

– Jako volim vidjeti svoje proizvode u dječjim sobama, a sada s dolaskom toplih dana Bean Bagovi i jastuci se odlično mogu uklopiti u natkrivene terase i vrtove. Također jedni od dražih klijenata su mi i mali čupavci pa tako vlasnici kućnih ljubimaca kod mene mogu naručiti ležaj koji dizajnom i tkaninom lako mogu uklopiti u svoj dnevni boravak, poručuje Edita.

Copy link
Powered by Social Snap