Pretraga

Izložba: Arhitekture u Istri 2013.-2023. otvara se u Giardinu

A- A+

Izložba Arhitekture u Istri 2013.-2023. bit će postavljena i svečano otvorena u prostoru Giardina, u Puli, 20. ožujka, kao dio najave 8. Dana arhitekata u organizaciji Hrvatske komore arhitekata organizira u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata. Nakon otvorenja izložbe bit će upriličen razgovor s arhitektom Emilom Jurcanom.

Arhitekture u Istri

Arhitekture u Istri | foto: Hrvatska komora arhitekata PROMO

Kao uvodni program u Dane arhitekata 8.0, Društvo arhitekta Istre organizira Retrospektivnu izložbu ‘Arhitekture u Istri 2013.-2023.’ koju će selektirati ljubljanski arhitekt s istarskom adresom Matevž Granda. Izložba će biti postavljena na otvorenom prostoru Giardina, a otvorenje je planirano za 20. ožujka, u 17.30 sati

Nakon otvorenja izložbe pretprogram Dana arhitekata nastavit će se u Domu hrvatskih branitelja, gdje će voditeljica Dana arhitekata, Daniela Trbović, voditi razgovor s arhitektom Emilom Jurcanom. Jurcan je prošlogodišnji dobitnik nagrade Bernardo Bernardi za Malo rimsko kazalište u Puli. Razgovor je planiran za 18.30 sati.

Izdvojeni članak

Utopijski turistički kompleks na Korčuli u obliku ljudskog tijela izronio iz prošlosti

Ovogodišnje Dani arhitekata Hrvatska komora arhitekata organizira u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata organizira od 21. do 23. ožujka, u Puli. Sudionici Dana arhitekata primarno su arhitekti, članovi HKA-a i UHA-e, ali i inženjeri ostalih inženjerskih struka, predstavnici tvrtki te predstavnici državne i lokalnih uprava.

Pogledajte ovdje što znači funkcionalna umjetnost na hrvatski način ili kako urediti stan s domaćim potpisom.

Copy link
Powered by Social Snap