Pretraga

Pronalazak majstora nikad nije bio jednostavniji: Aplikacija Adam dostupna je i u Hrvatskoj

A- A+

Možda i najveći problem prilikom kretanja u građevinske radove jest pronaći majstora. Iako živimo u 2023. godini, i dalje se majstori najviše traže – po preporuci. Sve bi se to moglo promijeniti dolaskom Adama, aplikacije za pronalazak soboslikara. Pomoću ove aplikacije možete ugovoriti dolazak soboslikara već za dan nakon.

Bojenje zidova, ilustracija | foto: Unsplash

Aplikacija Adam je svojevrsni ‘Bolt za soboslikare’, a iza ovog startupa stoje Roman Sysel i Jakub Dvořák, bivši zaposlenici Bolta. Upravo tamo su dobili ideju za novu platformu koja omogućuje digitalnu uslugu koja povezuje majstore s klijentima. Zahvaljujući njihovoj jednostavnoj web stranici, preko Adama možete pronaći soboslikara već za slijedeći dan, piše BUG.

Prilikom naručivanja usluga soboslikara, ispunite jednostavan obrazac pomoću kojega dobijete i okvirnu cijenu vaših radova. Potrebno je unijeti vrstu izmjerene površine, ukupnu površinu i vašu lokaciju. Dodatne informacije su je li potreban popravak žbuke, struganje ili uklanjanje tapeta, a možete odabrati i hoćete li sami osigurati boju te očekujete li temeljno čišćenje nakon bojenja i/ili premještanje i prekrivanje namještaja.

soboslikar Adam

Kalkulacije cijene na Adamu | foto: screenshot Adam

Aplikacija Adam je u Hrvatskoj trenutno dostupna samo u Zagrebu, kao pilot projekt, ali su zato vrlo uspješni diljem Europe, gdje su prisutni u 12 različitih zemalja. Ono što razlikuje ovu aplikaciju od ostalih ‘digitalnih’ načina pronalaženja soboslikara jest što obećava povezivanje s kvalificiranim soboslikarom unutar 24 sata od narudžbe.

O uspjehu ovog projekta govori i činjenica da im je godišnji promet četverostruko porastao u odnosu na prethodnu godinu, a ostvarili su i pozitivnu bruto maržu. Dobili su i investiciju od milijun eura za brže širenje, a među njihovim ulagačima se nalaze i CEO tvrtke Bolt Markus Villig, kao i fond rizičnog kapitala Presto Ventures.

– Soboslikarima nudimo mogućnost da rade upravo ono što najbolje znaju i što im donosi novac – bojaju. Adam se u potpunosti brine o cijeloj administraciji, komunikaciji s klijentima i plaćanju. Zahvaljujući ovakvoj uštedi vremena, soboslikari mogu ponuditi bolje cijene, rekli su iz Adama za BUG.

Copy link
Powered by Social Snap