Pretraga

Bagerom počeli rušiti kuću u Zagrebu dok je u njoj bio čovjek: ‘Istrčao sam van unezvjeren’

A- A+

Građevinska tvrtka, angažirana za rušenje te gradnju objekta, igrom je slučaja rušenje proširila na kuću Elvisa A. koji se u tom trenutku zatekao u svom domu. Nakon neugodne scene intervenirala je i policija.

Foto: Unsplash

Kuću u Ulici Zvonimira Rihtmana na zagrebačkoj Trešnjevci nije uništio potres, ali ju je uništio bager i to slučajno. Naime, jedna je građevinska tvrtka angažirana za rušenje te gradnju objekta, no igrom slučaja rušenje je “proširila” i na kuću Elvisa A. koji se u tom trenutku zatekao u svom domu.

– Ja sam pod šokom. Bio sam u kući dok se sve to počelo njihati i urušavati. Istrčao sam van unezvjeren. Rekli su mi radnici da su slučajno zahvatili naš zid. Mogao sam poginuti, ne znam što da kažem. Ovdje živim od 1987., imam stanarsko pravo i onda se dogodi ovo, ispričao je Elvis A. za Jutarnji list između dvaju razgovora s policajcima koji su došli na očevid.

Izdvojeni članak

Uznemirujuće otkriće građevinskih radnika prilikom gradnje POS-ovih stanova, intervenirala policija

Dvije dojave

Nakon što policija, koja je promptno reagirala, dovrši istragu, bit će poznat krivac za ovo nedjelo koje ima elemente kaznenog djela uništavanja tuđe imovine i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. No, iz Policijske uprave zagrebačke doznaje se kako su s te adrese zaprimili dvije dojave. Jedna je bila u 10.20 zbog imovinsko-pravnih odnosa.

– Možemo potvrditi da je druga dojava zaprimljena u 11.50 sati vezano za početak rušenja jednog objekta u kojem se u tome trenutku nalazila jedna osoba. Ozlijeđenih osoba nije bilo i u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su se dogodile, poručili su iz policije.

Copy link
Powered by Social Snap