Pretraga

Dva pada s visina uslijed radova, jedan smrtnog ishoda

A- A+

Kako je izvijestila policija, u oba tragična slučaja su se muškarci popeli na krov zbog radova. U jednom je slučaju kod Ivanić Grada 61-godišnjak poginuo kod pada s krova, a druga nesreća se dogodila u Zagrebu, u samom centru, pri čemu je osoba teško ozlijeđena.

radovi krov

Radovi na krovu | Ilustracija, foto: Unsplash; Zohair Mirza

Ozljede na radu mogu završiti kobno, a često do njih dolazi uslijed rada na krovovima. Što se poduzima nakon ozljede na radu možete vidjeti u ovom tekstu. U slučajevima od petka stradale su dvije osobe.

Nesreća na radu u samom centru Zagreba se dogodila u petak, oko 9:20 ujutro, u dvorištu kuće u izgradnji kada je 45-godišnjak, zaposlenik trgovačkog društva, prilikom izvođenja radova pao s visine od oko jedan metar i teško se ozlijedio. Pomoć mu je pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.

Druga nesreća se dogodila kada je muškarac od 61 godine istog dana u 10:30 sati u Bunjanima kod Ivanić Grada radio na krovu kuće 56-godišnjakinje i u jednom je trenutku pao s krova. Iz policije su izvijestili da je nedugo nakon toga i preminuo, a uzrok smrti će se tek utvrditi.

Copy link
Powered by Social Snap