Pretraga

Dvojica muškaraca pokušala ukrasti 42 komada armaturne mreže, policija im zaustavila vozilo

A- A+

Dvojica muškaraca pokušala su ukrasti 42 komada armaturne mreže u Kloštar Ivaniću, no srećom, policija ih je uspjela uloviti. Armaturu su utovarili u kombi i krenuli bježati, no policija ih je zaustavila u Ivanić-Gradu i privela.

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

29. svibnja oko 15 sati, na području Kloštar Ivanića, u Čemernici Lonjskoj, u šumi, 30-godišnjak i 39-godišnjak otuđili su 42 komada armaturnih mreža u vlasništvu trgovačkog društva. Nakon što su mreže utovarili u kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, njime su se dali u bijeg. Nedugo zatim u Ivanić-Gradu, u Etanskoj ulici, zaustavili su ih policijski službenici koji su ih potom i uhitili te doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenja kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih će biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, piše u izvještaju PU zagrebačke.

Izdvojeni članak

Cijene građevinskog materijala najviše u posljednjih 5 godina: Travanj 2022. rekordan

Cijena željezne šipke promjera jednog centimetra i dužine šest metara je oko šezdeset kuna. Iako je cijena željeza u posljednje vrijeme naglo porasla, kao i svog građevinskog materijala, za pokušaj krađe armature dugo nismo čuli.

Copy link
Powered by Social Snap