Pretraga

Nagrađen projekt rekonstrukcije i dogradnje Zračne luke Split

A- A+

Ove će se godine održati 30. jubilarna međunarodna Graditeljska nagrada Cemex Building Award, a hrvatski će predstavnici na njoj sudjelovati 12. put.

Foto: Zračna luka Split

Rekonstrukcija i dogradnja putničkog terminala Zračne luke Split, poslovna zgrada Castua Pentagon iz Kastva te Nove gradske stube iz Ploča dobitnici su ovogodišnje Graditeljske nagrade Cemex u Hrvatskoj.

Tri pobjednika lokalnog prednatjecanja predstavljat će hrvatska građevinska dostignuća u posljednje tri godine na globalnoj Graditeljskoj nagradi Cemex koja će se održati u studenom u Meksiku, javlja Poslovni.hr.

Natjecat će se u dvije glavne kategorije

Ove će se tako godine održati 30. jubilarna međunarodna Graditeljska nagrada Cemex Building Award, a hrvatski će predstavnici na njoj sudjelovati 12. put.

Najuspješnija hrvatska arhitektonska i građevinska dostignuća natjecat će se u dvije glavne kategorije, kategoriji Infrastrukturnih građevina i kategoriji Javnih i poslovnih građevina, dok svog predstavnika Hrvatska ima i u natjecanju za posebne nagrade, one za održivu gradnju i posebnu društvenu vrijednost.

Nagrađen projekt rekonstrukcije i dogradnje Zračne luke Split
Share via
Copy link
Powered by Social Snap